14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiVolei (m) / Meci nebun la Zalău! SCMU Craiova se întoarce cu un punct din Sălaj

Volei (m) / Meci nebun la Zalău! SCMU Craiova se întoarce cu un punct din Sălaj

Unul dintre cele mai vechi și mai palpitante derbiuri din Divizia A1 masculin la volei s-a disputat, din nou, luni seară, în Sălaj. Zalăul a primit vizita formației SCMU Craiova, iar victorioasă a ieșit, de această dată, echipa gazdă. La finalul acestui du-el, tabela a indicat 3-2 (18-25, 25-20, 25-22, 23-25, 15-13) pentru Zalău, care a obținut, astfel, primul succes din acest sezon. De partea cealaltă, oltenii au înregistat un prim rezultat negativ, dar s-au ales, totuși, cu un punct din această deplasare.

Craiova a început mai curajos întâlnirea din Sălaj și și-a adjudecat primul set fără mari probleme, la 18. Problemele pentru olteni abia din setul secund au apărut, pentru că echipa gazdă s-a hotărât să joace volei. Zalăul a forțat în momentele importante și, pe lângă faptul că a egalat la seturi pe tabelă, a reușit să și preia conducerea după un act trei pe muchie de cuțit. Așa cum suntem obișnuiți, craiovenii nu au cedat la luptă și au reușit in extremis să trimită partida în decisiv.

Setul cinci a fost cel mai echilibrat, iar diferența s-a făcut la micile detalii din teren. S-a mers din egal în egal o bună perioadă de timp, iar la scorul de 11-11 s-a rupt jocul. Zalăul a luat trei puncte consecutive, iar apoi a închis meciul la 14-13.

SCMU Craiova: Jimenez 16 puncte, Stohr 13, Cuk 5, Călin 9, Finoli 2, Tarța 22 – Diaconescu (L). Au mai intrat: Ocunschi 1, Paez 1, Krstic 1.

În etapa următoare, SCMU Craiova va juca pe teren propriu cu Universitatea Cluj. Partida este programată vineri, de la ora 16.30, în Sala Polivalentă din Bănie.

Citește și: CN de înot debutează joi! David Popovici participă în patru probe

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS