12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiVolei / România nu s-a ridicat la nivelul Cehiei şi a dezamăgit în Trivale

Volei / România nu s-a ridicat la nivelul Cehiei şi a dezamăgit în Trivale

Naționala feminină de volei a României a pierdut acasă, la Pitești, al treilea meci din grupa B a Golden League. Cehia a câștigat cu scorul de 3-1, pe seturi 16-25, 25-23, 28-26, 25-13 şi astfel a cam anulat şansele României de a mai prinde semifinalele competiţiei.

Primul set a fost unul destul de bun, câştigat de tricolore cu 25-16. Din acel moment, însă, România a scăzut nivelul jocului, iar Cehia s-a instalat la conducerea meciului. Treptat, vizitatoarele s-au impus la limită în seturile doi şi trei, în timp ce în cel de-al patrulea au defilat şi au închis meciul cu 25-13.

Antrenorul Guillermo Naranjo Hernandez s-a bazat la meciul cu Cehia pe următoarele jucătoare: Marisa Radu, Ramona Postea, Iuna Zadorojnai, Elizabet Inneh, Sorina Miclăuș, Adriana Matei, Adelina Ungureanu, Antonia Gheți, Dalia Vîrlan, Denisa Ionescu, Raisa Ioan, Andra Badiu, Alexandra Ciucu, Diana Vereș.

În primele două dispute ale grupei, România a cedat cu Slovacia, scor 1-3, iar apoi a învins Cehia, cu 3-1. În ultima partidă din grupa B, echipa României va juca în deplasare, cu Slovacia (17 iunie, Nitra, 20.00). Primele două clasate se vor califica în semifinale.

Citeşte şi: Miriam Bulgaru nu i-a făcut faţă Dianei Parry în optimile de la Makarska

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS