9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiVolei (m) / SCMU Craiova a luat doar un set cu Dinamo, nu şi puncte

Volei (m) / SCMU Craiova a luat doar un set cu Dinamo, nu şi puncte

Echipa masculină de volei SCMU Craiova a pierdut cu scorul de 3-1 (25-20, 25-20, 23-25, 25-17) meciul jucat miercuri, în deplasare, în compania formației Dinamo București, într-o confruntare din cadrul etapei cu numărul 19 din Divizia A1. Formaţia bucureşteană a fost prea puternică în această partidă pentru trupa lui Pascu, care oricum nu îşi poate ceda poziţia a patra din clasament.

Gazdele au câștigat primele două seturi cu același scor, 25-20 şi păreau desprinse definitiv în meci, doar că oltenii au făcut un al treilea act foarte bun. Meciul a fost prelungit după 25-23 pentru Craiova, dar Dinamo a fost o nucă prea tare pentru a ceda şi cel de-al patrulea set. Gazdele s-au impus cu scorul de 25-17 şi astfel au obţinut toate cele trei puncte puse în joc.

SCMU Craiova: Viiber 1 puncte, Călin 11, Vinicius 14, Lică 12, Lupu 9, Kovacevic 15 – Diaconescu (L). Au mai intrat: Teleleu și Pantic.

SCMU Craiova rămâne pe locul al 4-lea în clasamentul Diviziei A1, cu 41 de puncte, dar urmăritoarea Rapid s-a apropiat la patru lungimi cu trei etape rămase din sezonul regular. În runda care va urma, alb-albaştrii vor primi vizita unei alte echipe incomode, Zalău. Disputa va avea loc duminică, de la ora 15.00, în Polivalenta din Bănie.

Citeşte şi: Ana Bogdan, învinsă de Jessica Pegula în optimi la Dubai (WTA)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS