10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiVolei (m) / Trupa lui Pascu a ținut la respect urmăritoarea Rapid

Volei (m) / Trupa lui Pascu a ținut la respect urmăritoarea Rapid

SCMU Craiova și Rapid București s-au întâlnit, sâmbătă seară, în derbiul etapei a 18-a din Divizia A1 masculin. Formația pregătită de Dan Pascu a avut câștig de cauză într-una dintre cele mai tari dispute din acest retur de campionat, câștigând întâlnirea cu scorul de 3-1 (23-25, 25-20, 25-18, 27-25).

Meciul din Bănie a fost extrem de spectaculos, cele două echipe producând un volei de calitate. Obligați la victorie pentru a mai spera la poziția a patra, bucureștenii au început încrezători și, cu puțină șansă, au trecut în față pe tabelă după 25-23. A urmat o revenire așteptată, dar și frumoasă a oltenilor, care și-au dominat adversarul în seturile doi și trei și au preluat conducerea pe tabelă.

Actul al 4-lea a fost plin de tensiune, mai ales că oaspeții au condus o bună perioadă de timp și au lăsat impresia că vor duce jocul în decisiv. Nu a fost așa, însă, pentru că alb-albaștrii au gestionat impecabil finalul setului, nu s-au precipitat în momentele complicate și au întors soarta partidei. S-a ajuns în prelungiri, 24-24, dar tot craiovenii au avut un plus la capitolul moral și încredere. S-a încheiat 3-1 pentru SCMU Craiova, care obține astfel una dintre cele mai importante victorii din acest sezon.

Victoria cu Rapid a dus-o pe SCMU Craiova la cota 41 în campionat, iar acum oltenii s-au instalat comod pe poziția a 4-a. Bucureștenii au rămas cu un loc mai jos, cu 34 de puncte. În runda ce urmează, oltenii vor avea un derbi în capitală cu Dinamo.

Citește și: Volei (f) / Rezultat dezamăgitor la Bacău pentru SCMU! Prezența în play-off, sub semnul întrebării

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS