11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiVolei (f) / Rezultat dezamăgitor la Bacău pentru SCMU! Prezența în play-off, sub semnul întrebării

Volei (f) / Rezultat dezamăgitor la Bacău pentru SCMU! Prezența în play-off, sub semnul întrebării

Voleibalistele de la SCMU Craiova au dezamăgit sâmbătă seară, într-una dintre cele mai importante partide din acest sezon al Diviziei A1. Formaţia lui Marius Măcicăşan a cedat clar pe terenul Bacăului, scor 0-3 (18-25, 15-25, 19-25) şi astfel s-a îndepărtat de play-off-ul campionatului. Partida a contat pentru etapa a 19-a.

Ştiinţa Bacău era una dintre echipele destul de modeste din campionat, dar care punea probleme fix când îţi era lumea mai dragă. De această dată, oltencele nu au făcut faţă presiunii destul de mari, având în vedere locul din clasament pe care se aflau înaintea partidei şi au pierdut la zero, fără drept de apel. Gazdele au defilat în fiecare set, nu au avut probleme în niciun moment și au închis seturile la 18, 15 și 19.

În urma acestei înfrângeri, SCMU Craiova a rămas cu 13 puncte pe locul al 9-lea, sub Piteşti, principala contracandidată la play-off.

În runda care urmează, SCMU va primi vizita lui Dinamo Bucureşti, în penultima etapă a sezonului regular.

Citeşte şi: Volei (m) / SCMU Craiova dă peste Steaua în semifinalele Cupei României

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS