14.5 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiVolei / SCMU Craiova a luat toate punctele la Dej. Trupa lui Măcicășan, doar un set cu Lugoj

Volei / SCMU Craiova a luat toate punctele la Dej. Trupa lui Măcicășan, doar un set cu Lugoj

Sâmbătă seară s-au disputat două meciuri importante din cadrul campionatelor A1 la volei masculin și feminin. SCMU Craiova, sub comanda lui Dan Pascu, a câștigat cu scorul de 3-0 (28-26, 25-21, 25-20) pe terenul formației Unirea Dej și a rămas pe poziția a 4-a în clasament, cu 38 de puncte. De partea cealaltă, trupa feminină a lui Măcicășan nu a izbutit să ia vreun punct din duelul cu CSM Lugoj, de pe teren propriu, cedând la final cu 1-3 (18-25, 18-25, 25-17, 17-25).

Formația lui Dan Pascu a pornit la drum cu un singur gând, acela de a obține cele trei puncte, iar acest lucru l-a și reușit. Primul set al partidei a avut nevoie de prelungiri pentru a-și decide câștigătoarea. După adjudecarea actului întâi, oltenii au prins și mai mult curaj și au luat și celelalte seturi la 20, respectiv 21. La final, victoria a fost cât se poate de convingătoare, dar și de trei puncte.

Pentru SCMU Craiova urmează un duel extrem de complicat pe teren propriu, împotriva urmăritoarei Rapid.

Voleibalistele nu au putut mai mult de un set

La feminin, veștile nu sunt la fel de bune. Ce-i drept, și adversarul a fost mult mai complicat, CSM Lugoj, semifinalistă de Challenge Cup. Craiovencele au încercat pe tot parcursul meciului să se ridice la un nivel bun și au și izbutit acest lucru în actul trei, când au reintrat în joc. Din păcate, experiența formației vizitatoare și-a spus cuvântul, iar meciul a fost închis cu 25-17 în setul al 4-lea.

SCMU rămâne pe locul al 9-lea, cu 10 puncte, dar va urma în runda viitoare un meci de totul sau nimic privind prezența în play-off, cu Universitatea Cluj, în deplasare.

Citește și: Dulce-i revanșa! SCMU Craiova a învins dramatic Voluntari și e în semifinalele Cupei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS