10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiVolei (f) / Doar un set s-a putut cu CSM București. Oltencele își iau gândul de la locul 7

Volei (f) / Doar un set s-a putut cu CSM București. Oltencele își iau gândul de la locul 7

Echipa feminină de volei SCMU Craiova a pierdut cu scorul de 3-1 ( 25-23, 25-19, 23-25, 25-21) meciul jucat în Sala Polivalentă cu CSM București, sâmbătă, în etapa cu numărul 15 din Divizia A 1 și astfel s-a îndepărtat de adversara directă din acest duel. O victorie ar fi readus-o pe Craiova în lupta pentru poziția a 7-a, dar acum, în urma acestui rezultat, prezența în play-off de pe locul al 8-lea rămâne principalul obiectiv.

Primul set a fost echilibrat, cu multe răsturnări de scor, dar oaspetele au fost mai inspirate pe final și au trecut în față pe tabelă după 25-23. SCMU Craiova a debutat bine în setul secund, a condus cu 14-11, dar a cedat incredibil inițiativa, chiar pe fondul unui joc destul de bun. Gruparea bucureșteană a profitat din plin, a preluat conducerea și a făcut 2-0 după 25-19.

Revenire de moment, eșec dureros la final

Fetele lui Marius Măcicășan au fost mult mai montate în setul al treilea și au redus din diferență, 25-23, ce-i drept cu mari emoții, dar au intrat în joc. Setul patru a fost dramatic. Trupa din București a avut 19-14 și părea desprinsă în câștigătoare, dar Craiova a revenit fantastic și a trecut chiar în față, scor 20-19. Din păcate, avantajul moral și cel de pe tabelă nu au reușit să fie fructificate, iar vizitatoarele au întors soarta jocului și au închis meciul cu 25-21.

SCMU Craiova: Stan 2 puncte, Stoian 12, Badiu-savu 10, Zlotea 7, Marciu 25 , Boris 5 – Țucmeanu (L). Au mai jucat: Simoniia 9 p, Brabete 1, Mănuc, Rankovic 2.

În acest moment, după eșecul cu CSM București, craiovencele sunt pe poziția a 9-a, cu 10 puncte. În etapa următoare, trupa lui Măcicășan se va deplasa la Blaj, pentru meciul cu echipa campioană.

Citește și: Baschet / Rapid a câștigat dramatic în Bănie cu un coș în ultima secundă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS