12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiVolei (m) / SCMU Craiova - Steaua, derbiul orgoliilor din runda a 13-a

Volei (m) / SCMU Craiova – Steaua, derbiul orgoliilor din runda a 13-a

-

Echipele masculine de volei SCMU Craiova şi Steaua Bucureşti se întâlnesc sâmbătă seară, de la ora 18.30, în Sala Polivalentă, în cel mai tare meci din cadrul etapei a 13-a din Divizia A1. Cele două rivale sunt în luptă directă pentru medalie şi în acest an, iar orgoliile într-un asemenea meci nu au cum să lipsească.

SCMU Craiova are gânduri mari pentru partea a doua a sezonului, iar primul test serios este sâmbătă, cu Steaua. După eşecul la limită de la Bucureşti, din tur (2-3), alb-albaştrii iau în calcul doar victoria de această dată pentru a-şi continua ascensiunea în clasament.

Pascu: „Un meci aşteptat de toată lumea“

În cadrul unei conferinţe de presă, tehnicianul Dan Pascu, precum şi jucătorul Vinicius au oferit primele impresii legate de partida din weekend. Echipa a pregătit bine partida cu Steaua, s-a analizat viitoarea adversară, iar toată lumea îşi doreşte victoria.

„Sâmbătă jucăm cu Steaua, de la ora 18.30. Suntem apropiaţi în clasament ca punctaveraj. Din punct de vedere al imaginii, este un meci aşteptat de toată lumea, un derbi. Pentru mine este un meci normal, pe care l-am pregătit aşa cum o facem mereu. Le cer jucătorilor maximum de seriozitate, indiferent de adversar şi aştept din partea lor să joace cel mai bun volei, să dea dovadă de spirit de luptă, iar încrederea să fie la locul ei. Avem o echipă bună, dar şi Steaua e la fel. Diferenţa o va face puterea de luptă. Nu ne sperie nicio echipă, aşa că aşteptăm cu nerăbdare acest meci. Vreau să facem un meci bun, să câştigăm, pentru că victoria se simte altfel când e obţinută în faţa unor echipe puternice“, a punctat Dan Pascu, antrenorul formaţiei alb-albastre.

„Este un meci important, ne pregătim pentru acest joc şi ne aşteptăm să fie un duel de luptă. În mod sigur Steaua are o echipă bună. O să facem un plan tactic bun şi garantez că vom încerca să câştigăm. Nu a fost greu să intrăm în ritm după pauza de Crăciun, am avut program de pregătire, sală de forţă“, a spus şi Vinicius.

Citeşte şi: Volei (f) / Start bun în preliminariile Euro! România a dispus la zero de Kosovo

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Dr. Simona Frăsie, o poveste de film: Medicina, o...

“Ce vrei să te faci când vei fi mare?”...

ȘTIRI GdS