22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiSCMU Craiova nu a mişcat în faţa campioanei Alba Blaj

SCMU Craiova nu a mişcat în faţa campioanei Alba Blaj

Voleibalistele de la SCMU Craiova au pierdut clar disputa cu Alba Blaj, din etapa a 5-a din Divizia A1. A fost 3-0 (25-14, 25-11, 25-13) pentru campioana României, care a bifat cel de-al cincilea succes din tot atâtea meciuri disputate, în timp ce gruparea alb-albastră a pierdut toate partidele pe linie până în prezent.

În toate cele trei seturi disputate SCMU Craiova nu s-a putut apropia deloc de adversare, care sunt, totuşi, la un alt nivel. Alba Blaj a controlat jocul în totalitate şi şi-a adjudecat seturile fără probleme.

Pentru SCMU Craiova nu s-au încheiat meciurile dificile. În etapa următoare, echipa lui Măcicăşan se va duela cu Lugoj, în deplasare (sâmbătă, ora 18.00).

Măcicăşan: „Valoarea e de partea lor“

La finalul disputei din Bănie, antrenorul Craiovei, Marius Măcicăşan, a recunoscut valoarea adversarului şi faptul că echipa sa nu a avut şanse la mai mult.

„Speram să reuşim să ne batem mai mult cu adversarele şi să nu fie o diferenţă de scor atât de mare. Realitatea asta este, valoarea e de partea lor, victoria lor e meritată. Continuăm să sperăm la obiectiv, acela de a prinde play-off-ul Diviziei A1 şi luptăm etapă de etapă pentru asta. Urmează Lugojul, un meci care va fi mai dificil decât îmi imaginam eu. E printre echipele puternice din campionat, au avut o perioadă de pregătire lungă şi s-au omogenizat foarte bine. Au un joc constant, bun şi trebuie să ne gândim că au pierdut la Blaj cu 3-2, deci au fost aproape“, a declarat Marius Măcicăşan.

Citeşte şi: Nimic nu merge în campionat! SCMU a cedat la o posesie în meciul de la Mureș

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS