11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiVolei (m) / Pascu: „Știm ce ne așteaptă la Istanbul, dar avem şi noi un atu!“

Volei (m) / Pascu: „Știm ce ne așteaptă la Istanbul, dar avem şi noi un atu!“

SCMU Craiova este pregătită de meciul decisiv cu Fenerbahce Istanbul, din manşa retur a 16-imilor de finală din CEV Cup! Disputa decisivă pentru calificare va avea loc astăzi, de la ora 18.00, în deplasare, iar miza este extrem de mare. Pentru a merge mai departe, SCMU are nevoie de cel puţin două seturi câştigate. Totuşi, alb-albaştrii pot merge mai departe şi în cazul unei înfrângeri cu scorul de 3-1, asta dacă se vor impune, ulterior, în setul de „aur“.

„Va fi o partidă de foc. Ei au fost răniți în orgoliu mai mult ca sigur după meciul tur și își vor lua toate măsurile necesare pentru retur. Și noi suntem pe poziții bune, ne-am pregătit bine și pot spune că și meciul cu Dejul a fost benefic, pentru că am rămas în competiție, nu am avut pauză. Știm ce ne așteaptă, știm valoarea adversarului și mergem încrezători la Istanbul. Avem două șanse, ori câștigăm două seturi, ori ajungem în golden set.

Echipele din Turcia sunt renumite la capitolul public. Asta nu ne sperie, pentru că jucătorii mei au experiență, au jucat în campionate puternice și au evoluat în multe partide cu miză în viața lor. Emoțiile sunt până intri pe teren. Apoi va interveni motivația fiecăruia, iar toată lumea se va concentra pe ceea ce va avea de făcut. Echipa s-a legat, are consistență și mă bucur că nu mai avem căderi. Poate va conta acest lucru și de această dată. Cred că atuul nostru este că ne putem concentra pe final de set, ceea ce este extrem de important. Am dovedit asta și în meciul tur, dar și în cel cu Dej, de sâmbătă, iar rezultatele obținute au fost foarte bune“, a declarat Dan Pascu.

Sergi Diaconescu: „Trebuie să jucăm ca la carte!“

Sergio Diaconescu a declarat că echipa sa trebuie să joace ca la carte la Istanbul pentru a se califica.

„Va fi un meci dificil, asta e clar. Ei au o echipă foarte puternică, vor evolua în fața propriilor fani, deci trebuie ca noi să jucăm ca la carte. La ei voleiul este foarte iubit, iar meci de meci sălile sunt aproape pline. Atmosferă va fi sigur, dar noi vom lua punct cu punct în parte și sperăm să câștigăm sau cel puțin să ne calificăm. Nu pot spune că avem un atuu, dar ne dăruim pe teren și vom lupta pentru a face un meci mare. O calificare în fața lui Fenerbahce ar însemna mult pentru oraș, dar și pentru fiecare dintre noi. Să ai la CV o asemenea performanță nu e deloc ușor“, a spus Sergio Diaconescu.

Citeşte şi: Volei (m) / SCMU Craiova se deplasează la Istanbul să scrie istorie

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS