19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiVolei (f) / Măcicăşan: „Valoarea individuală a adversarelor şi-a spus cuvântul“

Volei (f) / Măcicăşan: „Valoarea individuală a adversarelor şi-a spus cuvântul“

SCMU Craiova a pierdut la zero duelul cu Voluntari, din etapa a treia a Diviziei A1 şi a rămas, pentru moment, fără niciun punct în clasament. La finalul disputei, Marius Măcicăşan, antrenorul formaţiei alb-albastre a oferit primele concluzii despre partidă şi a recunoscut supremaţia formaţiei ilfovene. Totodată, acesta a felicitat echipa masculină pentru victoria cu Fenerbahce.

„A fost un meci destul de greu. Ştiam că întâlnim un adversar puternic. Începutul de joc ne-a dat speranţe că putem obţine un rezultat bun, dar apoi valoarea individuală a adversarelor şi-a spus cuvântul. Treptat, s-au distanţat şi, din păcate, nu am reuşit deloc să stăm aproape de ele. Ne aşteaptă, acum, meciul cu CSM Bucureşti, o echipă de nivelul nostru şi îmi doresc extrem de mult să bifăm o victorie de trei puncte în capitală.

Am văzut un meci de nivelul Ligii Campionilor la băieţi, între SCMU Craiova şi Fenerbahce. A fost un joc spectaculos, de un nivel extraordinar. În primul set s-a observat imediat timorarea echipei Craiovei, dar în următoarele acte au trecut peste acel act şi au jucat incredibi. Au crezut în şansa lor, le-a ieşit, iar acum le ţin pumnii pentru returul de la Istanbul, de săptămâna viitoare“, a spus Marius Măcicăşan.

Citeşte şi: Volei (f) / SCMU Craiova nu a obţinut nimic din disputa cu Voluntari

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS