10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiVolei (m) / SCMU Craiova a pierdut la Steaua, dar se întoarce acasă cu un punct

Volei (m) / SCMU Craiova a pierdut la Steaua, dar se întoarce acasă cu un punct

Voleibaliştii de la SCMU Craiova au pierdut la mare luptă duelul cu Steaua, din etapa a doua a Diviziei A1, scor 2-3 (21-25, 25-22, 16-25, 25-14, 7-15), dar au obţinut, totuşi, un punct important dintr-o deplasare dificilă.

Disputa de la Bucureşti a fost una intensă înceă de la primele mingi. SCMU Craiova nu a început prea bine jocul, dar a echilibrat pe parcurs şi partida a devenit din ce în ce mai atractivă. Primul act a fost adjudecat de Steaua la 21, fiind, de cele mai multe ori, cu un pas pe tabelă în faţa alb-albaştrilor. Dan Pascu a ştiut perfect cum să-şi motiveze elevii, iar SCMU a restabilit egalitatea la seturi după 25-22.

Actul al treilea a fost adjudecat de gruparea bucureşteană fără prea multe emoţii, oltenii cedând destul de uşor, în mai multe rânduri, puncte importante. La 2-1, echipa craioveană a răspuns cu aceeaşi monedă şi a trecut meciul în decisiv după ce şi-a spulberat adversara în actul al patrulea (25-14). Din păcate, Steaua a fost ceva mai atentă pe finalul întâlnirii, a profitat puţin şi de avantajul terenului propriu şi a obţinut victoria mult dorită. Chiar şi în aceste condiţii, SCMU Craiova nu s-a întors cu mâna goală acasă, pentru că cele două seturi câştigate i-au adus un punct meritat.

Pentru SCMU Craiova va urma un duel pe teren propriu cu nou-promovata CSM Suceava.

Citeşte şi: Baschet / Azi nu a mers nimic! SCMU Craiova, fără nicio șansă în duelul cu U-BT Cluj

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS