15.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetBaschet / Azi nu a mers nimic! SCMU Craiova, fără nicio șansă în duelul cu U-BT Cluj

Baschet / Azi nu a mers nimic! SCMU Craiova, fără nicio șansă în duelul cu U-BT Cluj

La primul meci după victoria mare cu Voluntari, din grupele FIBA, SCMU Craiova nu a mai reușit să aibă aceeași prestație și în duelul cu U-BT Cluj, din campionat. Sâmbătă seară, în Sala Polivalentă, formația alb-albastră a cedat în fața campioanei cu scorul de 93-71, după un meci în care s-a aflat, în permanență, în spatele adversarului.

Craiova a jucat încrezător în primul sfert al jocului și a luat la țintă coșul advers de mai multe ori prin Palmi și Watson. Oaspeții, cu mult mai multă experiență, s-au ținut aproape de olteni, iar după 10 minute scorule era 21-18 pentru gazde. A urmat un act secund dezastruos pentru elevii lui Stepanovski. Aceștia s-au întrecut în greșeli, s-au apărat fără nicio noimă și au punctat doar de 8 ori. De partea cealaltă, Clujul s-a distrat în ofensivă, a adăugat 28 de puncte pe tabelă, iar la cabine a intrat cu un avantaj mai mult decât consistent, scor 46-30.

Clujul nu a mai forțat, dar diferența tot a crescut

Imediat după pauză, meciul a devenit mai echilibrat, iar sfertul al treilea s-a încheiat 20-20. În actul al patrulea, SCMU Craiova a avut o mică răbufnire de orgoliu și a venit la 9 puncte în spatele adversarilor, moment în care Silvășan a solicitat timeout. Decizia a fost una inspirată, pentru că elevii săi au reintrat motivați pe teren și au refăcut diferența mare înregistrată până în actul al patrulea. La final, oaspeții s-au impus cu 93-71.

Jordan Taylor a fost cel mai bun om de pe teren și a încheiat cu 19 puncte, 2 recuperări și 3 pase decisive. Karel Guzman a bifat și el 17 puncte. Topias Palmi s-a remarcat cu 19 puncte, în timp ce Giordan Watson a avut 14 puncte și 8 pase decisive.

SCMU Craiova va juca pe terenul celor de la Crailsheim Merlins la mijlocul săptămânii, în cel de-al doilea meci din grupele FIBA Europe Cup și la Pitești, în următoarea etapă din LNBM.

Citește și: Tenis de masă / România a învins Turcia și se pregătește de derbiul cu Ungaria

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS