16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiVolei (M) / România a spulberat Bosnia şi are trei victorii în Silver League

Volei (M) / România a spulberat Bosnia şi are trei victorii în Silver League

Naţionala masculină de volei a României a învins miercuri, la Galaţi, reprezentativa Bosniei şi Herţegovina, scor 3-0, în al treilea meci al grupei B din Silver League. Scorul pe seturi a fost 25-17, 25-19, 25-14.

În primul meci al grupei B, tricolorii au câştigat în Albania, cu scorul de 3-1, iar apoi au învins pe teren propriu Macedonia de Nord, cu 3-2.

Tricolorii vor avea în continuare următorul program: Bosnia – România (4 iunie), Macedonia – România (8 iunie) şi România – Albania (8 iunie). Turneul Final Four va avea loc în Ungaria, în luna iunie.

„Am avut o zi bună, am pregătit meciul bine, iar tactica ne-a ieşit perfect. Bosnia are o echipă bun, dar noi am fost mult prea tari. Mergem la ei să câştigăm, asta e clar. După meciul cu Macedonia, antrenorul a fost supărat pe noi, ne-a arătat tot ce am greşit. A fost un meci prost, dar ne bucurăm că am trecut peste. Obiectivul nostru este calificarea la turneul Final-Four“, a spus coordonatorul României, Claudiu Dumitru.

„Ne aşteptam la un meci ceva mai greu cu Bosnia, dar mă bucur că ne-au ieşit fazele de joc importante. Ne-am făcut noi mai uşor acest meci, dar sunt convins că sala şi spectatorii ne-au ajutat. Pentru adversari e mai dificil să te acomodezi cu sala asta, de la Galaţi. Tot timpul luăm fiecare meci ca fiind cel mai greu. Acolo va fi mult mai dificil, dar mergem la victorie, asta e clar“, a spus Marian Bala, căpitanul naţionalei.

La fel cum ne-a spus şi domnul antrenor, cu Macedonia nu am jucat la adevărata noastră valoare. Acum, cu Bosnia, am demonstrat ceea ce putem. Noi am început să punem presiune pe ei, de aceea s-au şi demoralizat puţin. De aceea ni s-.a spus să tratăm meciul ca atare“, a adăugat şi Mircea Peţa, extrema României.

Citeşte şi: Volei (M) / „Tricolorii“ au luptat din greu pentru victoria cu Macedonia de Nord

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS