11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiMeci cu orgolii pentru voleibaliste! SCMU Craiova nu are nimic de pierdut cu Dinamo

Meci cu orgolii pentru voleibaliste! SCMU Craiova nu are nimic de pierdut cu Dinamo

Voleibalistele de la SCMU Craiova revin la treabă în acest mijloc de săptămână, în Sala Polivalentă din Bănie. Miercuri, de la ora 16.00, formaţia alb-albastră va da piept cu Dinamo, una dintre rivalele din acest campionat, într-un joc fără o miză prea mare. Partida va conta pentru etapa a treia din seria 5-8 a Diviziei A1.

Tehnicianul formaţiei alb-albastre, Lucian Zlotea, îşi doreşte un rezultat pozitiv miercuri seară, chiar dacă clasamentul nu mai poate fi modificat până la finele sezonului.

„Pentru noi va urma un meci greu cu Dinamo, acasă. Orice rezultat nu va modifica clasamentul, pentru că este diferenţă mare de puncte între noi şi ei. Din acest punct de vedere este foarte probabil să începem să rulăm mai mult lotul, să jucăm cu sportivele care au evoluat mai puţin pe teren. Chiar şi aşa, vrem să ne luptăm de la egal la egal cu ele. De fiecare dată ne-am ţinut aproape de ele, chiar dacă nu am luat vreun punct până în prezent. Ar fi o reuşită frumoasă pentru noi în acest final de campionat, dar va fi greu. Ne interesează să facem un joc bun, să arătăm bine în teren. Şi Dinamo şi Rapid sunt echipe cărora le putem ţine piept şi asta ne dorim. Clasarea nu contează, poate doar din punct de vedere al orgoliilor, dar vrem să câştigăm un plus la capitolul imagine“, a spus Lucian Zlotea.

Citeşte şi: SCM Craiova – Măgura Cisnădie, meci deschis oricărui rezultat

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS