15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiLucian Zlotea: „Putem arăta că nu întâmplător suntem în 5-8“

Lucian Zlotea: „Putem arăta că nu întâmplător suntem în 5-8“

Voleibalistele de la SCMU revin în prim plan după o pauză destul de mare în Divizia A1. Trupa lui Lucian Zlotea se va deplasa la Rapid duminică, pentru un meci care se va disputa în devans. Disputa va avea loc la ora 17.00.

Antrenorul formaţiei alb-albastre îşi doreşte ca echipa sa să se ridice la nivelului seriei din care face parte şi să înceapă să adune puncte şi cu echipele mai valoroase.

„Ne revedem după o perioadă destul de lungă de pauză. Ne pregătim de meciul cu Rapid, din deplasare, de duminică. Vrem să demonstrăm acum, pe final de sezon, că avem valoarea pentru această grupă a campionatului. Trebuie să ne luptăm şi cu echipele mai puternice, chiar dacă până acum nu am reuşit să le luăm vreun punct. Mai uşoare nu pot fi aceste dueluri, chiar dacă nu mai e presiune. Voi crea eu o anumită presiune, ca să putem arăta că nu întâmplător suntem unde suntem acum. Ne-am dorit să nu retrogradăm şi să ajungem în 5-8. Ne-a ieşit acest lucru, iar acum ne ambiţionăm să luăm puncte şi din astfel de meciuri“, a declarat Lucian Zlotea.

„Vom încerca să ne autodepăşim“

„Rapid are o echipă valoroasă. Ne uităm că în lot au jucătoare care evoluează şi la lotul naţional, de un nivel ridicat. Vom încerca să ne autodepăşim. Chiar dacă nu prea mai putem urca în clasament, voi încerca să câştig meciurile. Este o dorinţă a noastră. Schimbări o să tot fie, iar la cel mai mic semn că cedăm o anumită întâlnire, voi da şanse tuturor să joace. Deocamdată nu am avut discuţii legate de prelungire sau de rupere a contractului cu fetele.

Ne dorim mereu un pas înainte, dar asta nu înseamnă că ne bătem la medalii. Dacă ne uităm la puncte, cele trei echipe din 5-8 sunt mult peste, iar noi am reuşit să depăşim formaţiile din play-out la limită. Anul viitor ne dorim tot locurile 5-8, dar să ne luptăm serios acolo, de la egal la egal. Vor fi schimbări, vrem să aducem două jucătoare mai bune, să echilibrăm lotul. Ca să ne propunem mai multe, trebuie să plusăm şi pe partea cu jucătoarele. Săptămâna viitoare vom discuta cu fetele, le vom anunţa ce planuri avem, ce ne dorim şi apoi stabilim toate detaliile împreună cu domnul director“, a mai spus Zlotea.

Citeşte şi: După Dinamo urmează Steaua! SCMU Craiova, în faţa unui nou super-meci

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS