5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiTotul a ieșit perfect, dar urmează play-off-ul! SCMU, victorie la zero și cu Baia Mare

Totul a ieșit perfect, dar urmează play-off-ul! SCMU, victorie la zero și cu Baia Mare

Voleiul masculin continuă să se ridice la nivelul așteptărilor în Bănie, iar campionatul regular din 2022 s-a încheiat cum nu se putea mai bine pentru SCMU Craiova. Ce-i drept, de aici înainte începe greul, pentru că play-off-ul va fi unul pe viață și pe moarte, iar fiecare punct va avea importanța sa. Dar, până atunci, vrem să trecem în revistă victoria clară obținută de formația lui Dan Pascu, în fața celor de la Baia Mare, în ultimul joc din returul Diviziei A1. A fost 3-0 (25-21, 25-21, 27-25) pentru Craiova, care pornește la drumul lung cu moralul ridicat!

Toate cele trei seturi au fost destul de echilibrate, dar, de fiecare dată, echipa mai valoroasă s-a distanțat decisiv. În primul act, la scorul de 7-7, s-a rupt jocul, iar Lică și compania au luat avans. Aceștia nu au mai greșit și au trecut în față pe tabelă (25-21). În setul secund, însă, echilibrul s-a păstrat mult mai mult timp pe tabelă, astfel că alb-albaștrii au fost nevoiți să „transpire“ ceva mai mult. Baia Mare a contat de această dată până la 16-16, când din nou a pierdut teren și, implicit, setul (25-21).

Baia Mare a jucat până la final

Actul al treilea a fost mult mai palpitant, pentru că jucătorii de la Baia Mare au pus presiune pe serviciu și au jucat de la egal la egal cu trupa lui Pascu. S-a ajuns chiar și în prelungiri, dar, din nou, experiența și-a spus cuvântul, iar SCMU a închis meciul cu 27-25.

SCMU Craiova: Bartha 8 p, Pupart 4 p, Stojsavljevic 18 p, Călin 3 p, Halilovic 3 p, Lică 19 p, Georgescu 1 p – Diaconescu. A mai intrat: Lupu.

Pentru olteni urmează Final Flou-ul Cupei României. În semifinale, alb-albaștrii vor da peste Arcada Galați. Cealaltă semifinală opune echipele Steaua București și SCM Zalău.

Citește și: SCMU Craiova nu a mișcat în fața echipei din Blaj! Meciul cu Turda, posibil decisiv

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS