10 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiVictoria la Dej, obiectivul voleibaliştilor lui Pascu

Victoria la Dej, obiectivul voleibaliştilor lui Pascu

SCMU Craiova vrea să intre cu un moral excelent în play-off-ul Diviziei A1, iar pentru a reuşi acest lucru este nevoie ca alb-albaştrii să facă două meciuri solide în ultimele etape din campionat. Miercuri, de la ora 18.00, trupa lui Dan Pascu va avea un meci destul de complicat la Dej, chiar dacă adversarii nu emit pretenţii. De fiecare dată duelurile directe au fost tensionate, iar, de cele mai multe ori, craiovenii s-au impus.

Duelul de la Dej este penultimul din sezonul regular şi va conta pentru etapa a 21-a. Înaintea acestei dispute, oltenii se află pe locul al treilea, cu 47 de puncte, dar cu două partide în plus disputate faţă de Dinamo, ocupanta poziţiei a 4-a. Obiectivul trupei din Bănie până la startul play-off-ului este să obţină maximum de puncte din duelurile cu Unirea şi Baia Mare.

De partea cealaltă, Dejul s-a prezentat mult mai slab în acest sezon în comparaţie cu anii precedenţi, când se lupta la un loc de play-off până în ultima rundă. Acum, Unirea se regăseşte pe un modest loc 8, cu doar 21 de puncte, iar rezultatele din ultimele patru runde sunt catastrofale: înfrângeri pe linie!

„Cu Rapid nu am excelat, ne-am şi relaxat la un moment dat, dar sunt convins că la următoarele meciuri, cel de la Dej şi cu Baia Mare, nu se va mai întâmpla aşa ceva. Vor fi jocuri cu totul altfel, mult mai dificile, iar băieţii se vor mobiliza mult mai bine. După aceste două partide vom avea o săptămână la dispoziţie până la Cupă, iar apoi se va da startul partidelor din play-off“, a declarat Dan Pascu.

Citeşte şi: Baschetbaliştii Craiovei au meci accesibil la Miercurea Ciuc

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS