14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetBaschetbaliştii Craiovei au meci accesibil la Miercurea Ciuc

Baschetbaliştii Craiovei au meci accesibil la Miercurea Ciuc

Eşecul cu Oradea, de duminică, a trecut deja pentru baschetbaliştii de la SCMU Craiova, care sunt pregătiţi să se revanşeze în acest mijloc de săptămână. Miercuri, de la ora 17.00, alb-albaştrii au meci în deplasare cu Miercurea Ciuc, una dintre formaţiile modeste din LNBM. Partida va conta pentru etapa a 21-a.

Formaţia din Bănie a pierdut în weekend primul meci în campionat după cinci victorii consecutive, iar moralul nu este unul întocmai bun. Dar, având în vedere „agitaţia“ din partea de sus a clasamentului din LNBM şi lupta pentru primele patru locuri, oltenii nu au timp să-şi plângă de milă şi trebuie să treacă la fapte cât mai rapid. Dacă victoria la Ciuc este obligatorie, duelul de duminică, cu Piteşti, va fi unul posibil decisiv în îndeplinirea primului obiectiv.

Chiar dacă Miercurea Ciuc este ultima din ligă, rezultatele de pe propriul teren nu sunt atât de rele. În 2022, gruparea din Harghita a bifat trei victorii şi a cedat doar în faţa celor de la Focşani.

Înainte de acest duel, SCMU Craiova se află pe poziţia a 5-a în clasament, cu 29 de puncte, dar şi cu trei jocuri mai puţin disputate.

Citeşte şi: Michalis Kakiouzis, dezamăgit de defensivă: „Am făcut o treabă foarte proastă!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS