13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiVoleibalistele Craiovei au tras tare cu Dinamo, dar au luat doar un set, nu și punct

Voleibalistele Craiovei au tras tare cu Dinamo, dar au luat doar un set, nu și punct

Unul dintre cele mai disputate jocuri ale lui SCMU Craiova în acest sezon al Diviziei A1 a avut loc miercuri seară, în Sala Polivalentă din Bănie. Formația olteană a primit vizita lui Dinamo, iar disputa a fost încinsă de la prima minge aruncată în joc, până la final. În cele din urmă, după 3-1 (23-25, 25-22, 25-18, 25-20) la seturi jucate, Dinamo a avut câștig de cauză și s-a impus într-un meci din care pleca favorită. De partea cealaltă, SCMU a înregistrat cel de-al 11-lea eșec în campionat, și coboară un loc în clasament, pe 9. Partida a contat pentru etapa a 16-a.

Primul set a fost extrem de echilibrat. Craiova a condus în majoritatea timpului, a avut chiar și avantaj de cinci puncte, dar oaspetele au revenit de fiecare dată în joc. La 14 s-a restabilist egalitatea pentru prima dată în set, iar apoi s-a mers din aproape în aproape până spre final. La 23-23, trupa lui Zlotea a luat două puncte consecutive și a trecut în față pe tabelă.

În actul secund, Dinamo a avut inițiativa și nu a cedat în niciun moment avantajul. Chiar dacă alb-albastrele au reușit să egaleze la un moment dat (16-16), gruparea bucureșteană s-a montat și a trecut din nou în față, de această dată decisiv. A fost 25-22 pentru Dinamo, care reintrase în meci după o oră de joc.

La 1-1 s-a rupt filmul…

În seturile trei și patru, Craiova nu a mai excelat, ba chiar a dat semne de oboseală, timp în care gruparea oaspete a profitat la maximum și s-a distanțat în meci. Formația lui Zlotea nu a reușit să se mai ridice la nivelul partidei, iar seturile doi și trei le-au cedat la 18, respectiv 20.

Pentru SCMU Craiova va urma un duel în deplasare, la Rapid.

Citește și: Au început pregătirile pentru Final Four-ul Cupei! Vineri se pun în vânzare biletele

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS