12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiZlotea: „Odată cu rezultatul ăsta, avem şanse să ajungem şi mai sus în clasament“

Zlotea: „Odată cu rezultatul ăsta, avem şanse să ajungem şi mai sus în clasament“

SCMU Craiova a învins categoric la Mioveni, luni după masă, iar situaţia din clasament începe să devină din ce în ce mai bună. Contactat de GdS, antrenorul voleibalistelor din Bănie, Lucian Zlotea, s-a arătat bucuros de reuşita fetelor sale şi mai ales că echipa dă semne tot mai bune.

„Mă aşteptam, sincer, la un meci mult mai dificil. Fetele s-au mişcat foarte bine, s-au motivat şi au reuşit să se lege mult mai bine decât meciurile precedente. Şi Mioveniul a avut ceva probleme de lot, ceea ce ne-a permis nouă să jucăm mai relaxat. Singurul regret a fost că nu am putut folosi mai multe sportive care nu au adunat minute în acest sezon, dar asta s-a întâmplat pentru că mă aşteptam la un joc mult mai greu. Am vrut să fim siguri de victorie, să fie linişte şi pe final.

Avem mult mai multă încredere acum şi am confirmat că putem să ne luptăm cu majoritatea echipelor din Divizia A1. Ne ajută această victorie, pentru că ne-am distanţat de de echipele cu care ne aflăm în luptă directă la retrogradare. Mă bucur că, odată cu rezultatul ăsta, avem şanse să ajungem şi mai sus în clasament“, a punctat Lucian Zlotea.

Atmosfera-i bună, merge şi jocul

„Am lăsat în urmă meciul trecut, pentru că am avut o evoluţie foarte slabă. Fetele au îneles mesajul acum şi s-au mobilizat singure. Am simţit foarte mult o colaborare mai aprinsă, au vorbit mult în timpul meciului, atmosfera a fost mult mai plăcută. E clar că şi-au dorit mult succesul, dar una peste alta jocul a fost mult peste ceea ce am produs până în prezent.

Nikolina nu e o începătoare şi mă aşteptam să ne ajute. A avut nevoie de o perioadă de două săptămâni pentru acomodare şi închegare în echipă, iar acum a început să se vadă din ce în ce mai mult ceea ce poate“, a adăugat tehnicianul Craiovei.

Citeşte şi: SCMU Craiova, victorie mare şi de trei puncte la Mioveni! Oltencele, în creştere de formă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS