12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiNikolina Asceric, primele impresii de la Craiova! SCMU are meci cu Medgidia, vineri seară

Nikolina Asceric, primele impresii de la Craiova! SCMU are meci cu Medgidia, vineri seară

-

SCMU Craiova întâlneşte Medgidia vineri seară, în Polivalenta din Bănie, în primul meci oficial din 2022. Viitoarele adversare ale fetelor lui Zlotea au încheiat anul pe poziţia a 4-a şi formează una dintre cele mai puternice echipe din prima divizie. De partea noastră, SCMU se află pe locul al 9-lea, cu 9 puncte (3 victorii, 8 înfrângeri), iar obiectivul pentru partea a doua a campionatului este clasarea în primele opt echipe.

În perioada de pauză, clubul din Bănie nu a stat cu mâinile în sân şi a transferat o sportivă valoroasă, care să acopere un gol mare din echipă. Este vorba despre Nikolina Asceric, o sportivă cu experienţă, care vine de la campioana Bulgariei, Maritza. Aceasta a mai evoluat până acum pentru formaţiile OK Vizura Supernova (Serbia), ŽOK Vojvodina (Serbia), Dinamo Pančevo (Serbia), Creamline Cool Smashers (Cehia), OK Tent (Serbia), Szombathelyi Haladas VSE (Ungaria) şi VC Maritza (Bulgaria).

În cadrul unei conferinţe de presă a avut loc şi prezentarea sportivei din Serbia, care a oferit şi câteva impresii de la venirea în Bănie. De asemenea, Lucian Zlotea a prefaţat duelul din acest weekend, cu Medgidia.

Vezi video!

Citeşte şi: Sorana, singura ghinionistă la tragerea tabloului AO! Vezi adversarele româncelor!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Șapte percheziții DNA la Complexul Energetic Oltenia

DNA efectuează joi șapte percheziții la Complexul Energetic Oltenia...

ȘTIRI GdS