7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiJucăm acasă cu Unirea Dej, să vină punctele!

Jucăm acasă cu Unirea Dej, să vină punctele!

-

La volei masculin lucrurile stau destul de bine pentru SCMU Craiova, care, momentan, se află în obiectiv, chiar dacă a suferit trei eşecuri pe teren propriu în acest tur de campionat. Sâmbătă, de la ora 17.30, echipa lui Dan Pascu va primi vizita formaţiei Unirea Dej, într-un meci care trebuie câştigat fără doar şi poate pentru a rămâne de la egal la egal cu primele trei grupări din Divizia A1.

Moralul craiovenilor este unul bun, mai ales că etapa precedentă au obţinut o victorie facilă pe terenul Rapidului. În acest moment, SCMU se află pe locul al 4-lea în campionat, cu 20 de puncte, la doar patru lungimi de primul loc ocupat de Arcada Galaţi. Adversarul din această etapă nu are un sezon prea grozav şi vine în Bănie după o serie dezastruoasă de cinci eşecuri consecutive, din care a obţinut un singur punct. În Divizia A1, Dejul se regăseşte abia pe poziţia a 8-a, cu doar 10 puncte adunate în nouă runde. Menţionăm şi că ultimele patru dispute directe s-au încheiat cu victoria alb-albaştrilor.

Pascu: „Până acum suntem în obiectiv“

Până în acest moment al campionatului, cu două etape înainte de finalul turului, antrenorul alb-albaştrilor, Dan Pascu, este mulţumit de punctele acumulate şi de poziţia pe care se află echipa în clasament.

„Sâmbăta aceasta jucăm cu echipa din Dej. Venim după o victorie la Rapid care ne-a dat un plus la moral. Ne-am făcut treaba foarte bine până acum, iar de aceea pot spune că suntem în obiectiv. Fiţi convinşi că tratăm acest meci cu toată seriozitatea. Ne facem planul tactic potrivit şi sperăm într-o victorie de trei puncte. Ne-am propus maximum de puncte din ultimele două runde. Echipa este într-o stare bună, băieţii au poftă şi de joc şi de antrenament. Aşteptăm acest meci ca să ne putem exprima aşa cum ne-am antrenat.

Până la jumătatea turului aveam o problemă, şi anume că începeam relaxat meciurile şi pierdeam câteva puncte. În ultimele meciuri, băieţii pornesc bine şi mă bucur de acest lucru, pentru că îmi dau un sentiment de siguranţă. Asta îmi doresc, să începem bine meciurile, pentru ca pe mai departe să stăm liniştiţi. La ora actuală avem şase victorii şi trei înfrângeri. Două dintre cele trei eşecuri sunt cu scorul de 3-2, adică am luat un punct. Pentru valoarea echipei şi bugetul pe care-l avem, suntem în grafic. Ne-am propus ca acest campionat să-l încheiem în primele patru locuri, iar apoi să ne luptăm pentru medalie. Contează mult aceste meciuri din finalul turului. Nu va fi deloc uşor, pentru că Baia Mare joacă tare pe teren propriu“, a punctat Dan Pascu.

Ştefan Lupu: „Nu trebuie să avem probleme“

Ştefan Lupu nu admite un rezultat negativ în duelul de sâmbătă, cu Dej, mai ales că există o diferenţă de valoare vizibilă între cele două formaţii.

„Jucăm acasă cu Unirea Dej şi nu trebuie să avem probleme, mai ales că suntem mai buni. Ei au în componenţă jucători interesanţi, dar noi vom încerca să nu le dăm nicio şansă. Tot timpul plecăm de la premisa că intrăm concentraţi pe teren, dar este complicat când întâlneşti un adversar modest. Noi de sărbători avem pauză, iar apoi, din ianuarie, ne reluăm activitatea. Să vedem după sărbători ce fel de pregătire vom avea. Noi ne dorim să ajungem în play-off în primul rând, apoi vom vedea ce se întâmplă. În retur va fi mai greu, pentru că ne vom deplasa pe terenul echipelor mai valoroase, dar nu ne speriem de acest lucru. Mergem la victorie în orice deplasare“, a spus Ştefan Lupu.

Citeşte şi: SCMU Craiova caută la Bucureşti a 8-a victorie stagională în LNBM

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Consilierii locali ai opoziţiei din Craiova, amorţiţi şi în...

Joi, 25 aprilie, a avut loc şedinţa Consiliului Local...

ȘTIRI GdS