9.6 C
Craiova
sâmbătă, 30 martie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiCupa României / Ştiinţa Bucureşti, primul hop pentru SCMU Craiova în drumul spre trofeu

Cupa României / Ştiinţa Bucureşti, primul hop pentru SCMU Craiova în drumul spre trofeu

Voleibaliştii de la SCMU Craiova debutează, miercuri, în faza sferturilor din Cupa României împotriva echipei Ştiinţa Bucureşti. Disputa din manşa tur are loc în Bănie, în Sala Polivalentă, de la ora 18.00. Returul de la Bucureşti este programat anul viitor, după jumătatea lunii ianuarie.

După ce anul trecut au pierdut la mustaţă trofeul, după finala cu Dinamo, alb-albaştrii îşi doresc un parcurs cât mai bun şi în această ediţie a Cupei. Acum, oltenii întâlnesc Ştiinţa Bucureşti în faza sferturilor, una dintre echipele medeste ale campionatului. În duelul din Divizia A1, Craiova s-a impus chiar la Bucureşti cu 3-0. Cert este că şi în această dublă manşă trupa lui Dan Pascu porneşte ca favorită şi are prima şansă la calificare în Final Four.

SCMU vine după o perioadă excelentă în campionat, în care a adunat trei victorii consecutive de trei puncte. Forma sportivă este de invidiat, iar moralul băieţilor este unul în creştere, mai ales că situaţia din clasament este una bună: locul patru, cu 16 puncte, la doar trei lungimi de prima poziţie. De partea cealaltă, Ştiinţa Bucureşti a cedat în ultima rundă disputată, pe terenul lui Dinamo, asta după ce obţinuse trei victorii la rând cu Timişoara, Rapid şi Baia Mare.

Pe lângă acest duel, în sferturile Cupei se vor mai disputa următoarele partide: Baia Mare – SCM Zalău, Olimpia Titanii – Steaua şi Dinamo – Arcada Galaţi.

Citeşte şi: SCMU Craiova – SCM Timişoara, duel echilibrat în sferturile Cupei României

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS