7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiUn meci perfect! Voleibalistele Craiovei au spulberat Bacăul, în deplasare

Un meci perfect! Voleibalistele Craiovei au spulberat Bacăul, în deplasare

După o lungă așteptare, a venit și momentul bucuriei în tabăra Craiovei. Voleibalistele de la SCMU au bifat cel de-al doilea succes în Divizia A1, de această dată unul mult mai clar, 3-0 (25-23, 27-25, 25-22) pe terenul Științei Bacău. Partida a contat pentru etapa a 7-a.

Toate cele trei seturi au fost câștigate la limită de formația alb-albastră, care și-a impus jocul încă de la primele puncte. Dacă în primul act oltencele au fost în permanență cu un pas înaintea adversarelor și au trecut în avantaj pe tabelă după 25-23, în actul al doilea tensiunea a fost la cote maxime. S-a mers cap la cap pe întreaga durată a setului, ba chiar s-a intrat și în prelungiri. La 25-25, craiovencele au fost mai inspirate și au luat ultimele două puncte, dublându-și avantajul.

Echilibru a fost și în cel de-al treilea act, dar până la scorul de 22-22, unde, din nou, SCMU a avut un cuvânt de spus. Cu multă ambiție și dorință de victorie, fetele lui Zlotea s-au dezlănțuit pe finalul partidei și au închis meciul cu 25-22.

Astfel, Craiova a luat o gură bună de oxigen după trei eșecuri consecutive în campionat și a acumulat 6 puncte.

Citește și: Scurt și la obiect! SCMU Craiova, victorie rapidă pe terenul Timișoarei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS