13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiSCMU Craiova a învins Olimpia Titanii și s-a întors cu trei puncte din Capitală

SCMU Craiova a învins Olimpia Titanii și s-a întors cu trei puncte din Capitală

Voleibaliștii de la SCMU Craiova au făcut un meci bun la București, contra formației Olimpia Titanii! Băieții lui Dan Pascu au triumfat în Capitală cu scorul de 3-1 (25-22, 25-17, 22-25, 25-21 ), la capătul unui meci în care echipa mai experiementată s-a impus, în cele din urmă, dar nu fără mari probleme. Partida a contat pentru etapa a 5-a din Divizia A1.

Alb-albaștrii au condus ostilitățile în primul set de la primul punct și până la ultimul, fără a avea în vreun moment emoția unei posibile reveniri a gazdelor. Lică și compania s-au mișcat perfect, au ținut constant un avantaj de trei, patru puncte în fața celor de la Olimpia și au închis setul cu 25-22.

În actul secund, echilibrul s-a menținut până la 9-9, când Craiova s-a desprins în câștigătoare din nou, după mai multe puncte consecutive. A fost 25-17 pentru voleibaliștii olteni, iar setul al treilea se anunța tot la îndemâna lor. Doar că, pe fondul unei relaxări neexplicabile a echipei lui Pascu, gazdele au revenit aproape nesperat în meci. Setul al patrulea a fost dominat de gazde, care au avut chiar și avantaj de șase puncte pe parcursul acestuia. Pe final, oltenii au mai strâns scorul, dar nu au reușit să și încheie meciul. Olimpia Titanii și-a trecut în cont actul al treilea cu 25-22 și a continuat să spere la ceva din acest joc.

S-au motivat pentru un final perfect

Văzând că nu este deloc de glumă contra micuței formații nou-promovate, alb-albaștrii au „accelerat“ din nou pentru a încheia meciul mai rapid. Acest lucru s-a și întâmplat, pentru că cei de la Olimpia Titanii nu au reușit să mai facă față jocului pe final și au cedat cu 21-25.

După acest succes, SCMU a făcut 10 puncte și a urcat până pe locul 3 în clasament. Pentru gruparea din Bănie va urma un nou meci tare, în propriul fief, cu SCM Zalău.

Citește și: Marius Toma: „Cu Piteşti vom vedea nivelul la care ne aflăm“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS