10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiVoleibaliştii de la SCMU nu îşi permit paşi greşiţi şi cu Steaua

Voleibaliştii de la SCMU nu îşi permit paşi greşiţi şi cu Steaua

Voleibaliştii de la SCMU Craiova au parte de un nou meci de foc în Polivalentă. Duminică, de la ora 16.30, alb-albaştrii vor da piept cu Steaua Bucureşti, într-unul dintre cele mai atractive meciuri ale etapei a 4-a din Divizia A1. Ambele combatante sunt în luptă directă pentru play-off şi în acest sezon, aşa cum ne-au obişnuit de-a lungul timpului, iar victoria din această rundă, fie şi de două puncte, este extrem de importantă.

Căpitanul formaţiei SCMU Craiova, Laurenţiu Lică, a explicat cât de importantă este o victorie cu Steaua în lupta directă pentru play-off, dar şi ce trebuie să facă pe teren cu toţii pentru a ajunge la un rezultat satisfăcător.

„Nu cred că meciul cu Steaua mai are nevoie de prezentare. Vom încerca, în primul rând, să oferim un spectacol pe măsură, dar, pentru noi, sunt importante punctele, victoria. Duminică se vor împlini 15 ani de la înfiinţarea clubului SCM, este o zi importantă pentru noi. Au fost 15 ani cu rezultate foarte bune pe toate planurile, iar dacă vom obţine victoria cu Steaua, o vom dedica tuturor celor care au trecut prin club şi care au pus bazele aici, precum şi suporterilor şi susţinătorilor noştri. Trebuie să jucăm la capacitate maximă în special în meciurile contra echipelor care se bat la play-off, pentru că sunt extrem de importante punctele din meciurile directe. Le-am şi explicat băieţilor ce înseamnă o astfel de rivalitate şi sunt mai motivaţi ca niciodată. Nu avem voie în niciun moment să ne culcăm pe o ureche, pentru că în acest tur vom juca acasă împotriva tuturor echipelor contracandidate la play-off. Am jucat cu Dinamo, acum vine Steaua şi urmează Galaţi şi Zalău, iar noi trebuie să jucăm incredibil de bine“, a punctat Laurenţiu Lică.

Halilovic: Vom face tot posibilul să obţinem victoria“

Rusmir Halilovic, unul dintre jucătorii de bază ai Craiovei, consideră că echipa poate câştiga meciul cu Steaua, de duminică, mai ales că îi şi cunosc pe jucătorii adverşi din meciurile amicale. De asemenea, acesta a menţionat că este o motivaţie în plus pentru toţi să obţină o victorie importantă împotriva rivalei chiar în ziua aniversării clubului.

SCMU Craiova – Steaua volei masculin

Divizia A1

„Nu suntem obişnuiţi să jucăm duminica, dar acest lucru contează mai puţin. Ne-am pregătit toată săptămâna şi vom încerca să câştigăm împotriva uneia dintre cele mai bune echipe din Ligă. Îi cunoaştem pe cei de la Steaua, am mai jucat câteva meciuri amicale cu ei. Ne dorim foarte mult să câştigăm, dar suntem conştienţi că nu va fi uşor. Ceea ce este cert e că vom face tot posibilul să obţinem victoria. În ziua meciului cu Steaua se vor împlini 15 ani de când există SCM şi pot spune că ăsta este încă un motiv întemeiat să câştigăm şi să dăm totul pe teren. Ce poate fi mai frumos decât o aniversare în ziua în care jucăm contra rivalei Steaua?“, a încheiat Rusmir Halilovic.

Divizia A1 – Etapa a 4-a:

Vineri, 29 octombrie – ora 17.00: SCM Zalău – Dinamo Bucureşti;
Sâmbătă, 30 octombrie – ora 13.00: Ştiinţa Bucureşti – Timişoara, ora 17.00: Arcada Galaţi – Baia Mare, ora 18.00: Universitatea Cluj – Olimpia Titanii, Unirea Dej – Rapid;
Duminică, 31 octombrie – ora 16.30: SCMU Craiova – Steaua.

Clasament:

1. Arcada Galaţi 9 pcunte
2. Dinamo 8
3. Zalău 8
4. Unirea Dej 6
5. Steaua 6
6. SCMU Craiova 6
7. Olimpia Titanii 6
8. Ştiinţa Bucureşti 3
9. Baia Mare 2
10. Timişoara 0
11. Universitatea Cluj 0
12. Rapid Bucureşti 0.

Citeşte şi: După victoria de la Cluj, voleibalistele Craiovei caută puncte şi cu Voluntari

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS