10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalSCMU Craiova, la primul succes în Divizia A1! „U“ Cluj, „victima“ oltencelor

SCMU Craiova, la primul succes în Divizia A1! „U“ Cluj, „victima“ oltencelor

Deplasare de două puncte pentru SCMU Craiova! Voleibalistele pregătite de Lucian Zlotea au bifat, sâmbătă după masă, primul succes în Divizia A1, 3-2 (21-25, 25-17, 25-17, 21-25, 15-12) pe terenul celor de la Universitatea Cluj. Partida a contat pentru etapa a 3-a.

Gruparea din Bănie a pornit cu prima șansă la victorie în Ardeal, dar începutul nu a fost tocmai grozav. Gazdele s-au ambiționat, au jucat agresiv și și-au trecut în cont primul set, 25-21. Din acel moment, Craiova a jucat excepțional în următoarele două acte și au trecut în avantajn pe tabelă după un dublu 25-17. Pe fondul unei mici relaxări, gazdele au revenit în meci, au forțat în setul al patrulea și au trimis meciul în decisiv. Acolo, mai inspirată a fost gruparea alb-albastră, care, într-un final, s-a impus cu 15-12.

Acesta a fost al doilea meci consecutiv în campionat de cinci seturi pentru SCMU Craiova, după 2-3 cu Mioveni, etapa precedentă.

În urma victoriei, SCMU a acumulat 3 puncte și a urcat în clasamentul Diviziei A1, până pe locul 8. Pentru voleibalistele din Bănie urmează un meci pe teren propriu la începutul lunii noiembrie, cu Voluntari.

Citește și: Handbal / Universitatea Craiova nu a avut nicio șansă la Oradea

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS