12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiÎnfrângere cu Steaua, dar Cupa „Radu Zamfirescu“ a rămas în Bănie

Înfrângere cu Steaua, dar Cupa „Radu Zamfirescu“ a rămas în Bănie

Voleibaliștii de la SCMU Craiova au reușit, pentru încă o dată, să triumfe la Cupa „Radu Zamfirescu“ și să păstreze trofeul în Bănie. Jucătorii lui Dan Pascu au strâns șapte puncte după cele trei jocuri disputate cu Universitatea Cluj, Zalău și Steaua, iar acum se pregătesc de debutul în noul campionat.

Sâmbătă, în ultima zi a turneului de la Craiova, oltenii au cedat cu scorul de 3-2 în fața Stelei, dar cele două seturi câștigate au fost suficiente pentru a-și asigura primul loc. În precedentele două jocuri, SCMU Craiova a trecut de Universitatea Cluj și SCM Zalău cu scorurile de 3-0, respectiv 3-1.

Alb-albaștrii nu s-au regăsit în primele două seturi cu Steaua și le-au cedat la 23 și 21. Menționăm că, în actul secund, craiovenii au condus cu 19-16, dar au pierdut șapte puncte consecutive și nu au mai avut puterea să revină. A urmat cu set al treilea excelent făcut de băieții lui Dan Pascu, care au reintrat în joc datorită jocului evident mai arțăgos și al punctelor aduse de Pupart, Călin și Lupu. În actul patru, tot alb-albaștrii au avut câștig de cauză și și-au asigurat, astfel, primul loc la acest turneu. La scorul de 2-2, pe fondul relaxării, craiovenii nu au mai avut replică și au cedat întâlnirea.

La turneul „Radu Zamfirescu“, Laurențiu Lică, căpitanul Craiovei, nu a fost utilizat.

Citește și: Muncă multă, dar a venit și răsplata! „U“ Craiova, victorie mare cu Sânnicolau

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS