6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalMuncă multă, dar a venit și răsplata! „U“ Craiova, victorie mare cu Sânnicolau

Muncă multă, dar a venit și răsplata! „U“ Craiova, victorie mare cu Sânnicolau

Multă muncă, luptă strânsă, dar rezultatul este pe măsură! Handbaliștii Universității Craiova au obținut, sâmbătă, o victorie frumoasă și importantă în noul sezon, care îi mai urcă în clasamentul Diviziei A, Seria C. Băieții lui Cătălin Popescu au tras tare pentru a o „răpune“ pe Sânnicolau Mare, formație pe care, în cele din urmă, au învins-o cu 40-38. A fost primul meci disputat în sala „Ion Constantinescu“ după o pauză de mai bine de un an și jumătate.

În prima parte a jocului, alb-albaștrii au fost cei care au dictat ritmul jocului. Cu excepția unui singur moment, când adversarii au trecut în avantaj (15-14), craiovenii s-au aflat în permanență în avantaj și au propus un joc ofensiv plăcut ochiului. Chiar dacă pe finalul reprizei oaspeții s-au apropiat periculos pe tabelă, la cabine s-a intrat cu un avantaj de două goluri pentru olteni, scor 21-19. În repriza a doua echilibrul s-a menținut, alb-albaștrii nu au cedat inițiativa și au reușit să se impună într-un meci care, pe final, a tins spre dramatism.

Universitatea Craiova: Gheorghiță, Bureța – Iovănescu (5), Pătru, Matei (2), Luntraru (16), Ianași (2), Budoiu, Rușeanu (3), Bouros, Micu (6), Gușatu (5), Codruț Păun (1), Coadălată. Antrenor: Cătălin Popescu.

Pentru Universitatea Craiova a fost cel de-al doilea succes din acest sezon, după cel înregistrat la Tg. Jiu, în prima etapă. Acum, „leii“ au strâns 6 puncte și i-au egalat în clasament pe adversarii din acest joc.

Citește și: FCU – „U“ Craiova / Derbiul se va disputa cu spectatori până la urmă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS