17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiVolei / Naţionala masculină a cedat în primul meci cu Ucraina de la Golden League

Volei / Naţionala masculină a cedat în primul meci cu Ucraina de la Golden League

Naţionala masculină de volei a României a fost învinsă de echipa Ucrainei cu scorul de 3-1 (22-25, 34-32, 25-23, 25-19), marţi, la Zaporoje, în primul său meci din Grupa B a competiţiei Golden League. Tricolorii s-au înclinat după o oră şi 54 de minute, ratând o minge de 2-0 (la 24-23 în setul secund).

La meciul de debut al selecţionerului Sergiu Stancu, cei mai buni jucători ai naţionalei României au fost Robert Aciobăniţei, cu 19 puncte, Rareş Bălean, cu 18, şi Andrei Mihălescu, 14.

Slovacia a câştigat la „masa verde” în faţa Olandei cu 3-0. Batavii au fost incluşi în Liga Mondială şi au lăsat astfel gol locul din Golden League.

Din cauza pandemiei, s-a renunţat la meciurile tur-retur acasă şi în deplasare, ele fiind înlocuite de două turnee. În grupa noastră, ambele vor avea loc în această săptămână în localitatea ucraineană Zaporoje. Astfel, România va juca la 1 şi 4 iunie cu Ucraina şi în 2 şi 5 iunie contra Slovaciei, echipă pe care am întâlnit-o recent în preliminariile Campionatului European.

Turneul final al Golden League va fi organizat în Belgia, în perioada 18-20 iunie, iar la el vor merge câştigătoarele celor trei grupe, plus cea mai bună echipă de pe locul secund, dacă belgienii îşi câştigă grupa lor.

Citeşte şi: Volei / România, două victorii şi un eşec în primul turneu din Golden League

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS