10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiDivizia A1, suntem pe drum! SCMU Craiova, victorie convingătoare cu CSU Oradea

Divizia A1, suntem pe drum! SCMU Craiova, victorie convingătoare cu CSU Oradea

Visul frumos al promovării în Divizia A1 al voleibalistelor de la SCMU Craiova pare să prindă contur. Trupa lui Zlotea a început cum nu se putea mai bine turneul semifinal de promovare, desfășurat în Bănie, în sala „Ion Constantinescu“, învingând gruparea CSU Oradea cu scorul de 3-0 (25-17, 25-15, 25-20), după un joc plăcut ochiului. Vor urma, sâmbătă și duminică, alte două partide, cu Turda și Poli Timișoara, iar pentru a-și asigura prezența în turneul final, oltencele mai au nevoie de minimum un succes.

Craiovencele au început meciul mai montate ca niciodată și s-au desprins rapid la 9-2. Chiar dacă oaspetele au avut o mică revenire și s-au apropiat la doar două puncte (15-13), finalul de set a fost adjudecat mai bine de fetele lui Zlotea, care s-au impus cu 25-17. În actul secund, SCMU a defilat. Oltencele au punctat din fiecare poziție, la preluare au stat excelent, iar pe tabelă s-au distanțat la 2-0 după un 25-15 categoric.

Setul al treilea a fost și cel mai echilibrat. Cele două formații au mers cap la cap până pe final, când din nou craiovencele s-au distanțat, de data asta la patru puncte, scor 21-17. S-a încheiat 25-20, iar SCMU a obținut un prim succes extrem de important în lupta pentru promovare.

SCMU Craiova: Mihaela Truță, Anca Mănuc, Iulia Zlotea, Alexandra Brabete, Ştefania Şuţan, Ana Stoian, Charlotte Plumereau, Evgenija Milivojevic, Bianca Chifu, Roberta Pîrvan, Ramona Marciu. Antrenor: Lucian Zlotea.

În primul joc al zilei de vineri, așa cum era de așteptat, Turda a trecut de Poli Timișoara cu scorul de 3-0.

Meciul cu CSS Turda, din etapa a doua a turneului, va avea loc sâmbătă, de la ora 18.00.

Citește și: Cu lotul decimat, nici puncte nu am luat! SCM Craiova, fără şanse cu CSM Bucureşti

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS