10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiNe-am revanșat! Voleibaliștii de la SCMU Craiova, victorioși în fața Stelei

Ne-am revanșat! Voleibaliștii de la SCMU Craiova, victorioși în fața Stelei

Echipa masculină de volei SCMU Craiova a reușit, sâmbătă seară, o victorie extrem de importantă în economia clasamentului din Divizia A1. Trupa pregătită de Dănuț Pascu a trecut cu scorul de 3-1 (25-22, 25-23, 23-25, 25-16) de Steaua București și astfel și-a luat revanșa după înfrângerea la limită suferită în turul campionatului.

Per total, jocul din Bănie a fost extrem de echilibrat, dar și tensionat. Cele două formații au jucat la capacitate maximă, au încercat să surprindă în multe momente și au punctat și spectaculos de câteva ori. Formația antrenată de Dănuț Pascu s-a aflat în permanență la conducere în primul set al întâlnirii, însă bucureștenii s-au ținut aproape de formația gazdă. Alb-albaștrii au gestionat bine finalul și au câștigat cu 25-22.

Steaua a luat patru puncte avans în setul secund, 14-10, dar oltenii lui Pascu au revenit spectaculos și au întors soarta setului în favoarea lor, impunându-se cu 25-23.

Iar ne-am relaxat, iar ne-au taxat

De la 20-18 în actul al treilea, alb-albaștrii s-au relaxat, iar acest lucru i-a costat. Steaua a profitat de fiecare minge bâlbâită de sportivii noștri și și-au adjudecat setul cu 25-23. Actul patru a fost și ultimul al partidei, Lică și compania nu le-au mai dat nicio șansă oaspeților și au închis meciul cu 25-16.

SCMU Craiova: Gommans, Kovacevic, Bartha, Lică, Suson, Marelic – Diaconescu (L). Au mai intrat: Teleleu, Călin, Georgescu, Grigoraș, Lupu.

Pentru Craiova va urma o nouă partidă pe teren propriu, luni, 1 martie, de la ora 18.00, în compania formației Știința București.

Citește și: SCMU Craiova, pusă pe spectacol în Banat. Victorii la pas cu echipele Timișoarei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS