19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiSCMU Craiova a bătut tot în Banat. Oltencele se întorc acasă cu maximum de puncte

SCMU Craiova a bătut tot în Banat. Oltencele se întorc acasă cu maximum de puncte

Voleibalistele de la SCMU Craiova au bifat și cel de-al treilea succes la turneul de pe Bega. După victoriile la zero împotriva formațiilor din Timișoara, a venit și rândul celor de la CSS Turda să simtă „pe pielea lor“ forța grupului lui Zlotea. A fost o victorie de trei puncte a oltencelor, de data aceasta în patru seturi, scor 25-19, 18-25, 25-15, 25-18, care au bifat, astfel, a cincea victorie consecutivă în campionat.

Primul set a fost unul disputat, dar cu SCMU Craiova la conducerea partidei. De fiecare dată, oltencele s-au aflat în avantaj, au punctat când aveau nevoie mai mare și au închis setul la 19. Chiar dacă formația din Turda a avut o răbufnire de orgoliu și a restabilit egalitatea pe tabelă, după un set secund excelent, fetele lui Lucian Zlotea au demonstrat că formează o formație redutabilă și au jucat perfect până la final, obținând toate cele trei puncte puse în joc și la această partidă.

Lot SCMU Craiova: Mihaela Truță, Anca Mănuc, Iulia Zlotea, Alexandra Brabete, Ramona Marciu, Ana Stoian, Charlotte Plumereau, Beatrice Iliescu, Evgenija Milivojevic, Bianca Chifu, Roberta Pîrvan și Eva Vizitiu.

Meciul cu CSS Turda a fost ultimul al craiovencelor din acest an. „Leoaicele“ vor intra în 2021 cu cinci victorii din tot atâtea posibile în Divizia A2, iar obiectivul va fi, cu siguranță, promovarea în primul eșalon din România.

Citește și: Poli Timișoara, bifat! SCMU Craiova face spectacol în Banat

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS