16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiPoli Timișoara, bifat! SCMU Craiova face spectacol în Banat

Poli Timișoara, bifat! SCMU Craiova face spectacol în Banat

După victoria la pas de ieri, cu CSM Timișoara (3-0), voleibalistele de la SCMU Craiova au disputat, sâmbătă, un alt joc important, contra unei alte formații din Banat. De această dată, trupa lui Zlotea s-s duelat cu Politehnica Timișoara, pe care a învins-o tot la fel de lejer, în minimum de seturi, scor 25-17, 25-15, 25-17. A fost cel de-al patrulea succes al oltencelor din tot atâtea partide în noul campionat.

Chiar dacă Politehnica a arătat un volei bun în meciul cu Turda, de vineri, pe care l-a și câștigat surprinzător, cu SCMU Craiova nu a avut nicio șansă. Experiența oltencelor și-a spus cuvântul, iar ficare set a fost adjudecat la o diferență confortabilă pe tabelă.

Lot SCMU Craiova: Mihaela Truță, Anca Mănuc, Iulia Zlotea, Alexandra Brabete, Ramona Marciu, Ana Stoian, Charlotte Plumereau, Beatrice Iliescu, Evgenija Milivojevic, Bianca Chifu, Roberta Pîrvan și Eva Vizitiu.

Pentru SCMU Craiova nu s-a încheiat turneul de la Timișoara, pentru că duminică, de la ora 11.00, vor disputa partida contra formației CSS Turda.

Citește și: Campioana, mult prea puternică. SCMU Craiova a luptat, dar fără izbândă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS