24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiGoana după puncte în Banat. Trei meciuri tari pentru SCMU Craiova în weekend

Goana după puncte în Banat. Trei meciuri tari pentru SCMU Craiova în weekend

În perioada 11-13 decembrie, la Timișoara, se va desfăşura al treilea turneu al Diviziei A2 Vest. După victoriile convingătoare cu Sighetu Marmației și CSU Oradea, echipa feminină SCMU Craiova se află în fața a trei partide extrem de importante, dar, totodată, și dificile. Oltencele le vor avea ca adversare, pe rând, pe CSM Timișoara, Politehnica Timișoara și ACS Turda. Sighetu Marmației și CSU Oradea, celelalte formații din serie, vor sta.

Primul meci al voleibalistelor lui Zlotea va fi vineri, de la ora 14, în compania formației CSM Timișoara. Apoi, sâmbătă, de la ora 17.00, se vor duela cu cea de-a doua formație din Banat, Politehnica Timișoara, pentru ca duminică dimineață, de la ora 11.00, să dea piept cu ACS Turda.

Lot SCMU Craiova: Mihaela Truță, Anca Mănuc, Iulia Zlotea, Alexandra Brabete, Ramona Marciu, Ștefania Șuțan, Ana Stoian, Charlotte Plumereau, Beatrice Iliescu, Evgenija Milivojevic, Bianca Chifu, Roberta Pîrvan și Eva Vizitiu.

Menționăm că pe parcursul săptămânii trecute, una dintre sportivele noastre a fost testată pozitiv la Covid-19, iar Lucian Zlotea nu se va putea baza pe ea în cele trei dispute din weekend.

Trei victorii din trei

Chiar dacă vor fi trei jocuri în trei zile, tehnicianul Craiovei, Lucian Zlotea, a mărturisit că obiectivul echipei la acest turneu este obținerea maximului posibil, chiar dacă este conștient că echipa sa va avea ceva de tras.

„Vor fi jocuri interesante. Vom juca împotriva a două formații din Timișoara, apoi cu Turda. Pe jucătoarele de la Politehnica le știm, am jucat împotriva lor în fiecare an, în timp ce CSM, din câte știm, au în lot mai multe junioare. Va fi un turneu greu prin prisma faptului că jucăm trei meciuri în trei zile, iar oboseala cu siguranță va apărea. Dar, cred că singurele probleme pe care le-am putea avea ar fi împotriva grupării din Turda, pentru că le-am văzut jucând și au o echipă bună. Pot spune că sunt chiar contracandidate la promovare anul acesta. Ne dorim să obținem trei victorii din trei, maximum posibil, și vom face tot ce ne stă în putință“, a spus Lucian Zlotea, pentru GdS.

Citește și: Sorana Cîrstea, jucătoarea momentului la Dubai. Românca, deja în sferturi

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS