20.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSorana Cîrstea, jucătoarea momentului la Dubai. Românca, deja în sferturi

Sorana Cîrstea, jucătoarea momentului la Dubai. Românca, deja în sferturi

Sorana Cîrstea 86 (WTA) s-a calificat miercuri în sferturile de finală ale turneului ITF de 100.000 de dolari de la Dubai, după 6-0, 6-3 clar cu Elisabetta Cocciaretto (134 WTA).

Sorana Cîrstea a obţinut biletul pentru sferturile de finală ale turneului ITF de la Dubai, reuşind o nouă victorie impresionantă! Sportiva din Târgovişte a „distrus-o” pe italianca Elisabetta Cocciaretto, într-o oră şi 15 minute de joc. Reamintim că Sorana a defilat şi în primul tur, scor 6-2, 6-1 cu Anna Blinkova (Rusia, cap de serie numărul 4).

Cîrstea nu a avut niciun fel de emoţie pentru calificarea în sferturile turneului ITF de la Dubai! Partida cu Elisabetta Cocciaretto a fost controlată de la un capăt la altul de româncă! Italianca a câştigat un singur game pe propriul serviciu, celelalte două fiind realizate la retur.

Până în acest moment, românca și-a asigurat un cec în valoare de 2.573 de dolari. În sferturile de finală, jucătoarea în vârstă de 30 de ani se va duela cu Barbora Krejcikova din Cehia, favorită 6 şi ocupantă a locului 65 WTA.

Sorana Cîrstea este a doua jucătoare din România calificată în sferturile de finală de la Dubai. Gabriela Ruse a ajuns în aceeaşi fază a competiţiei, după o calificare în fața Kristinei Mladenovic în optimi. Franţuzoaica a abandonat la scorul de 2-2.

Gabriela se va duela pentru un loc în careul de aşi cu Danka Kovinic (Muntenegru, 77 WTA). Sferturile de finală ale turneului ITF de la Dubai sunt programate în cursul zilei de joi.

Citește și: Gabi Ruse, prima româncă calificată în sferturi la Dubai

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS