13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiVoleibalistele Craiovei, față în față cu o nouă provocare în Divizia A2 Vest

Voleibalistele Craiovei, față în față cu o nouă provocare în Divizia A2 Vest

În perioada 21-22 noiembrie, în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu” din Craiova, se va desfăşura al doilea turneu al Diviziei A2 Vest. Echipa feminină SCMU Craiova va debuta în noul sezon chiar pe teren propriu și le va avea ca adversare, pe rând, pe CSU Oradea şi CSM Sighetu Marmaţiei. Din serie mai face parte și CSS Turda, dar în acest weekend nu se va întâlni cu formația olteană.

Primul meci al oltencelor este sâmbătă, de la ora 14.00, în compania formației Sighetu Marmației, în timp ce a doua partidă, cu CSU Oradea, este programată duminică, tot de la ora 14.00.

SCMU Craiova va ataca promovarea în primul eșalon cu următorul lot: Mihaela Truță, Anca Mănuc, Iulia Zlotea, Alexandra Brabete, Ramona Marciu, Ștefania Șuțan, Ana Stoian, Charlotte Plumereau, Beatrice Iliescu, Evgenija Milivojevic, Bianca Chifu, Roberta Pîrvan și Eva Vizitiu.

„Atmosfera este foarte bună, așteptăm să jucăm“

Una dintre cele mai importante jucătoare ale Craiovei, Anca Mănuc, a vorbit pentru GdS despre startul de sezon și a făcut o mică prezentare noilor jucătoare, venite în această vară. De asemenea, aceasta a anunțat și care este primul obiectiv al echipei, în prima parte a campionatului.

„Începem sezonul cu două meciuri pe teren propriu, cu Sighetu Marmației și Oradea. Fetele noi s-au adaptat foarte repede. Avem o ridicătoare nouă, Evgenija Milivojevic, care muncește foarte mult, dar și un secund nou, Ana Stoian. De asemenea, au venit și două junioare care încearcă să progreseze pas cu pas și să învețe cât mai multe. Atmosfera este foarte bună, tragem cât de mult putem, pentru a face o figură cât mai frumoasă în acest start de sezon. Primul nostru obiectiv este să ne facem jocul, să ne ajutăm una pe alta în teren. Luăm fiecare etapă pas cu pas, apoi ne vom fixa un obiectiv mai măreț. Federația impune teste cu 72 de ore înainte de meciuri. Ne-am testat în această dimineață (joi – n.r.), noi suntem bine, nu avem niciun simptom și sperăm ca testele să fie negative, ca să putem intra pe teren“, a spus Anca Mănuc.

Program turneu:

Sâmbătă, 21 noiembrie
Ora 11:00 CSU Oradea – ACS Volei Cristina Pîrv Turda
Ora 14:00 SCMU Craiova – CSM Sighetu Marmației

Duminică, 22 noiembrie
Ora 11:00 CSM Sighetu Marmației – ACS Volei Cristina Pîrv Turda
Ora 14:00 SCMU Craiova – CSU Oradea

Citește și: Probleme la naționala de baschet: trei jucători, testați pozitiv la Covid-19

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS