11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiSCM Craiova a anunţat un nou transfer. Ana Valentina Stoian va juca în Bănie

SCM Craiova a anunţat un nou transfer. Ana Valentina Stoian va juca în Bănie

Conducerea SCM Craiova a ajuns la un acord cu sportiva Ana Valentina Stoian. Aceasta va evolua în sezonul 2020-2021 la echipa de volei feminin.

Voleibalista de 20 ani a început voleiul la Colegiul Național „Nicolae Titulescu” din Craiova și și-a definitivat junioratul la Centrul Național de Excelență de la Tg. Mureș. A mai jucat la CSM București, iar sezonul trecut a evoluat în Divizia A 1, la Șțiința Bacău.

Valentina are 1.84 m și evoluează pe postul de secund.

Promovarea în primul eşalon cu SCM, dorinţa Valentinei

Noua jucătoare a Craiovei a venit în Bănie cu gândul de a ajuta echipa să ajungă în primul eşalon voleibalistic.

„Mă bucur să mă întorc după acești ani petrecuți departe de casă. Îmi doresc să contribui la ascensiunea echipei și la continuarea proiectului întreprins de către conducere, proiect ce sperăm să ducă la promovarea în primul eșalon voleibalistic, acolo unde este locul Craiovei”, a spus Ana Valentina Stoian.

Tehnicianul Craiovei, Lucian Zlotea, este convins că sportiva a căpătat experienţă în ultimii ani şi că îi va putea ajuta în noul sezon.

„Mă bucur că putem anunţa un nou transfer, poate chiar o „repatriere”. Este vorba de craioveanca Ana Stoian, o sportivă de calitate , componentă a loturilor naţionale de tineret. Sunt convins că în ultimii ani a căpătat destulă experienţă şi, prin calităţile ei va reuşi să ne ajute. Îi mulţumesc pentru încrederea acordata. Continuam proiectul”, a spus Lucian Zlotea.

Citeşte şi: Orientare / Sportivii de CSU Craiova au fost medaliaţi la Baia Sprie

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS