14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiExclusiv / Să înceapă reconstrucţia! SCMU Craiova s-a despărţit de jucătorii străini

Exclusiv / Să înceapă reconstrucţia! SCMU Craiova s-a despărţit de jucătorii străini

Vicecampioana României la volei masculin, SCMU Craiova, trece prin noi schimbări după ce sezonul s-a încheiat prematur din cauza pandemiei e coronavirus.

Contactat de GdS, tehnicianul oltenilor, Dănuț Pascu, a anunțat că toti jucătorii străini care au evoluat în Bănie în ultimul an au părăsit echipa. De asemenea, nici lista voleibalistilor români nu rămâne întreaga, Răzvan Olteanu încheindu-şi socotelile cu gruparea alb-albastră.

„Majstorovic s-a dus într-un campionat mai puternic, dar nu este nicio problemă. Pe postul său rămâne Sergio Diaconescu şi va rămâne titular, pentru că este un jucător care a crescut foarte mult în ultimii trei ani şi la ora actuală îmi dă siguranţă că poate fi titular. Menţionez, de asemenea, că toţi străinii au plecat şi la ora actuală am definitivat lotul cu jucătorii români. De acum înainte mă voi concentra în special pe jucătorii străini, pentru că de fiecare dată trebuie să faci alegerile potrivite. Dacă nu alegi cum trebuie, te costă pe parcursul campionatului, iar străinii sunt de cele mai multe ori jucătorii care fac diferenţa. Totodată, dintre jucătorii români, Răzvan Olteanu a ales să părăsească echipa după încheierea contractului”, a spus Dănuţ Pascu, pentru GdS.

Astfel, jucătorii care au părăsit SCMU Craiova sunt: Filip Sestan, Neven Majstorovic, Igor Jovanovic şi Stanislaw Wawrzyńczyk.

Citeşte şi: Controalele în bazele sportive vor continua şi în timpul competiţiilor

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS