17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiAtât s-a putut! SCMU Craiova a sperat, dar a ratat calificarea la turneul final

Atât s-a putut! SCMU Craiova a sperat, dar a ratat calificarea la turneul final

Voleibalistele de la SCMU Craiova au ratat calificarea la turneul final de promovare al Diviziei A2 Vest. Oltencele au cedat în fața formației Medicina Târgu Mureș, cu scorul de 3-0 (25-18, 25-19, 25-13), în ultimul meci al turneului găzduit de Sala Ion Constantinescu, din Bănie. Astfel, victoria din primul meci, cu CSS Turda a fost insuficientă pentru a le asigura fetelor lui Lucian Zlotea prezența la turneul final.

Târgu Mureș, mult prea puternică

Primul set al meciului a fost adjudecat de formația oaspete, cu scorul de 25-18. Jucătoarele grupării din Mureș au profitat de câteva greșeli neforțate al craiovencelor și astfel s-au desprins pe tabelă. Setul secund a fost mult mai echilibrat. Cele două formații au mers cap la cap până la scorul de 11-11, când din nou Târgu Mureș a luat avans pe tabelă. În cele din urmă, a fost 25-19 pentru Medicina, care mai avea un singur pas până la victorie.

Văzându-se conduse cu 2-0, craiovencele au încetat să mai spere la o răsturnare de scor și au cedat cu 25-13.

SCMU Craiova: Constantinescu, Truță, Mănuc, Zlotea, Brabete, Marciu, Chifu, Șuțan, Andreescu, Matei, Rizan, Pîrvan.

În urma acestui rezultat, craiovencele au ratat șansa de a se califica la turneul final de promovare al Diviziei A2 Vest. Oltencele au încheiat competiția desfășurată în Bănie pe poziția a treia, cu patru puncte. Târgu Mureș și CSM Oradea s-au calificat la turneul final de promovare, în timp ce Turda a fost ultima, fără nicio victorie.

Pentru SCMU Craiova, aventura din acest sezon s-a încheiat. Voleibalistele lui Zlotea vor evolua și sezonul viitor în eșalonul secund.

Citește și: Tenis de masă / Ce performanță! Adina Diaconu şi Cristian Pletea, campioni europeni U21 la dublu mixt

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS