22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiCu oltenii nu e de glumit! Voleibaliștii lui Pascu, trei puncte mari cu Dej

Cu oltenii nu e de glumit! Voleibaliștii lui Pascu, trei puncte mari cu Dej

Echipa masculină de volei SCM „U” Craiova a bifat un prim succes în play-off-ul Diviziei A1. Trupa lui Dănuț Pascu a trecut în patru seturi (3-1), pe teren propriu, de Unirea Dej, scor 25-22, 25-18, 23-25, 25-14 și astfel se menține pe locul secund în clasament.

Oltenii au început foarte bine partida din Bănie și au trecut la conducere încă de la primul punct. În primul set, cea mai mare diferență dintre cele două combatante a fost de patru puncte, jocul fiind destul de tensionat și de o parte și de alta. În cele din urmă, alb-albaștrii s-au impus cu 25-22.

În actul secund, la conducerea jocului a fost tot Craiova. Oltenii au dominat atât la fileu, cât și la preluare și nu au avut emoții în niciun minut al setului. S-a încheiat 25-18, iar voleibaliștii lui Pascu erau la un singur pas de o primă victorie în play-off.

Ne-am făcut meciul mai greu

Setul al treilea a fost cel mai echilibrat al meciului, cei de la Unirea Dej încercând să reintre în meci. Alb-albaștrii s-au mai relaxat puțin, iar acest lucru i-a costat. Unirea Dej a sperat la fiecare minge, iar la finalul setului s-a impus cu 25-23.

În setul patru, oltenii au revenit din „amorțeală” și nu le-au mai dat nicio șansă adversarilor. S-a încheiat 25-14 pentru SCM „U” Craiova, care a bifat un prim succes de trei puncte în play-off-ul Diviziei A1.

SCM „U” Craiova: Sestan, Jovanovic, Călin, Majstorovic, Lică, Suson, Teleleu, Cîrlogănescu, Diaconescu, Stanislaw, Georgescu, Grigoraș, Lupu, Olteanu.

În urma acestui rezultat, SCM „U” Craiova are 46 de puncte și rămâne pe poziția secundă în clasament, la cinci lungimi de locul trei, ocupat de Dinamo.

În următoarea etapă, voleibaliștii lui Pascu se vor deplasa pe terenul campioanei, Arcada Galați. Partida va avea loc miercuri.

Citește și: Cât dramatism! SCMU Craiova a cedat în decisiv cu CSM Oradea

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS