10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiVoleibaliștii sunt de neoprit. Victorie de trei puncte la Dej

Voleibaliștii sunt de neoprit. Victorie de trei puncte la Dej

Echipa masculină de volei SCMU Craiova merge „ceas” în campionat. Elevii lui Dănuț Pascu au obținut, sâmbătă seară, a șasea victorie consecutivă, după 3-1 (25-18, 18-25, 25-21, 25-17) pe terenul celor de la Unirea Dej. Partida a contat pentru etapa a 17-a din Divizia A1.

Oltenii și-au impus jocul în primul set al întâlnirii de la Dej și au condus încă de la primele puncte. Gazdele nu au avut nicio șansă să recupereze și astfel s-a încheiat 25-18 pentru alb-albaștri. Situația s-a schimbat, însă, în actul secund. Mult mai motivați după pierderea primului set, voleibaliștii din Dej i-au luat tare pe craioveni, iar la jumătatea setului aveau un avans de trei puncte, 17-14. Până la final, diferența a crescut și Unirea a restabilit egalitatea la unu după 25-18.

Oltenii au luat atitudine imediat cum a debutat setul al treilea și au trecut la conducerea jocului cu 6-5. Din acel moment nu au mai cedat inițiativa și s-au impus cu 25-21.

Al patrulea set a fost și ultimul al meciului, deoarece SCMU Craiova și-a demonstrat valoarea și a controlat în totalitate finalul de joc. A fost 25-17 și în actul patru pentru trupa lui Pascu, care pare de neoprit în acest moment în campionat.

SCMU Craiova: Stanislaw, Călin, Jovanovic, Majstorovic, Sestan, Lică, Diaconescu, Grigoraș, Lupu, Georgescu, Teleleu, Olteanu, Suson. Antrenor: Dănuț Pascu.

În urma acestui rezultat, SCMU Craiova are 40 de puncte și se situează pe poziția secundă în clasament. Unirea Dej a rămas la cota 28, pe locul cinci.

În ultima etapă din sezonul regulat, alb-albaștrii vor primi vizita formației ACS Zalău. Meciul este programat pe 29 februarie, de la ora 13.30.

Citește și: Simona Halep, fata „de aur” a tenisului mondial. Victorie mare la Dubai

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS