12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiTurneu semifinal, venim! SCMU Craiova a făcut spectacol cu Sighet

Turneu semifinal, venim! SCMU Craiova a făcut spectacol cu Sighet

Voleibalistele de la SCMU Craiova și-au asigurat, sâmbătă dimineață, prezența la turneul semifinal. Jucătoarele lui Lucian Zlotea au câștigat și al doilea joc împotriva formației Sighetu Marmației, cu scorul de 3-0 (25-7, 25-4, 25-22) și astfel rămân în lupta pentru promovare.

La fel ca și în jocul precedent cu echipa din Sighet, oltencele nu au întâmpinat nicio problemă în a-și adjudeca toate cele trei seturi. În primul set, elevele lui Zlotea au făcut ce au vrut în teren, au luat punct cu punct și au profitat de greșelile de poziționare și de preluare ale adversarelor. S-a încheiat 25-7 pentru SCMU Craiova.

În actul secund, formația oaspete s-a ținut aproape de craiovence până la scorul de 3-3. Din acel moment, gruparea din Bănie nu le-a mai dat nicio șansă adversarelor și au punctat de 15 ori cosecutiv. În cele din urmă a fost 25-4 pentru „leoaice”, care erau la un pas de victorie și de calificare la turneul semifinal.

Oaspetele s-au ambiționat un pic

În setul al treilea, craiovencele s-au relaxat și le-au permis adversarelor să capete încredere în propriile forțe. De la scorul de 14-7 pentru SCMU Craiova, oaspetele au revenit în meci și chiar au trecut la conducere, 15-14. Pe finalul actului, voleibalistele din Bănie au practicat un joc bun și eficient, care le-a ajutat să închidă meciul cu 25-22.

SCMU Craiova: Constantinescu, Truță, Mănuc, Zlotea, Brabete, Marciu, Chifu, Șuțan, Andreescu, Matei, Rizan, Pîrvan.

Cele două victorii cu Sighetu Marmației le propulsează pe oltence la turneul semifinal. Acesta va avea loc în perioada 13-15 martie.

Citește și: România nu cedează. Ana Bogdan a obținut primul punct la Fed Cup

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS