11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiFără nicio șansă! Voleibaliștii au părăsit Challenge Cup după 0-3 cu Kladno

Fără nicio șansă! Voleibaliștii au părăsit Challenge Cup după 0-3 cu Kladno

Echipa masculină de volei SCM „U” Craiova a pierdut în această seară calificarea în optimile Challenge Cup. După eșecul cu 3-2 din partida tur cu Kladno, de pe propriul teren, trupa lui Dănuț Pascu a cedat clar și în Cehia, scor 0-3 (17-25, 23-25, 15-25). Astfel, în urma acestui rezultat, Craiova a părăsit competiția europeană în care era angrenată în acest sezon.

Dacă în primul set gazdele au condus ostilitățile și s-au impus fără prea mari emoții (25-17), actul secund a fost mult mai antrenant. Craiovenii au schimbat cursul jocului și au trecut la conducere pe tabelă, dar nu pentru mult timp. De la 20-18 în favoarea „alb-albaștrilor”, gruparea cehă a reușit trei puncte consecutive și a reintrat în set. Finalul a fost mai bine gestionat de Kladno, care a profitat și de aportul terenului prorpiu și s-a impus cu 25-23.

Au renunțat să mai spere

Actul al treilea a fost unul fără istoric. Băieții lui Pascu au renunțat la gândul calificării și au tratat superficial finalul de meci. Kladno a câștigat cu 25-15 și s-a calificat în optimile competiției. De partea cealaltă, pentru SCM „U” Craiova aventura europeană din acest an s-a încheiat.

SCM „U” Craiova: Teleleu, Jovanovic, Diaconescu, Lică, Stanislaw, Călin, Georgescu, Grigoraș, Lupu, Suson, Sestan, Majstorovic, Olteanu. Antrenor: Dănuț Pascu.

Pentru SCM „U” Craiova va urma ultimul joc din acest an. Trupa lui Pascu va primi sâmbătă vizita Gloriei Buzău, în sferturile Cupei României. Partida se va desfășura în Sala Polivalentă, din Bănie și este programată de la ora 18.00.

Citește și: CJ Gorj a premiat tinerii panduri

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS