17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiRevanşa, singurul gând al voleibaliştilor

Revanşa, singurul gând al voleibaliştilor

Echipa masculină de volei SCM „U” Craiova va disputa mâine, de la 20.00, partida retur din şaisprezecimile Challenge Cup, împotriva formaţiei Kladno Volejbal. În meciul tur, din Bănie, gruparea cehă s-a impus cu 3-2, după ce a revenit de două ori şi s-a impus în setul decisiv.

Trupa lui Dănuţ Pascu se află într-una dintre perioadele grele din acest sezon. Pe lângă eşecul din meciul tur cu Kladno, voleibaliştii Craiovei au pierdut şi ultimele două jocuri din campionat, 1-3 pe teren propriu cu Unirea Dej şi 2-3, în deplasare, la Zalău. Duelul din Cehia poate fi momentul de restart pentru „alb-albaştri”, care au nevoie de o victorie cu 3-0 sau 3-1 pentru calificarea directă în optimile competiţiei. În cazul unui succes al oltenilor cu scorul de 3-2, se va mai juca setul de aur.

De partea cealaltă, situaţia lui Kladno este cu totul diferită faţă de cea a craiovenilor. Gruparea din Cehia a câştigat ultimele trei jocuri din campionat, la care se adaugă şi victoria din Bănie, de săptămâna trecută. Aceştia au de apărat cele două puncte obţinute în partida tur, pentru ca pe 21 decembrie să dispute ultimul joc din 2019 în campionat, în deplasare la Praga.

Meciul din Cehia va fi ultimul joc european din acest an pentru SCM „U” Craiova.

Poate te interesează şi: Sorana Cîrstea s-a calificat în optimile turneului de la Limoges

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS