10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiVoleibaliştii debutează în Cupa Challenge împotriva formaţiei Waldviertel

Voleibaliştii debutează în Cupa Challenge împotriva formaţiei Waldviertel

Echipa masculină de volei SCM „U” Craiova va debuta în această seară în Cupa Challenge. Elevii lui Dănuţ Pascu se vor duela în turul doi premilinar, în dublă manşă, cu formaţia austriacă Waldviertel. Prima partidă se va disputa astăzi, în deplasare, de la ora 20.00.

Formaţia din Austria se află într-o formă foarte bună în campionat. Aceştia au înregistrat în primele opt etape şapte victorii şi o înfrângere şi se regăsesc pe poziţia secundă în clasament, cu 20 de puncte.

Gruparea olteană se află pe locul al 4-lea în Divizia A1, după ce s-au disputat doar cinci etape din sezonul regulat. Aceştia au acumulat 11 puncte, iar raportul seturilor este de 11-5.

„Cred că avem șanse egale de calificare mai departe”

Tehnicianul Craiovei, Dănuţ Pascu, a vorbit în cadrul unei conferinţe despre adversara din turul secund al Cupei Challenge şi consideră că în cele două meciuri va persista echilibrul.

Waldvierter participă constant în cupele europene şi au şi un sponsor puternic. Campionatul nostru este mai bun decât cel din Austria. Ei au terminat pe locul 3 în campioat, noi pe 4, deci cred că avem șanse egale de calificare mai departe”, a declarat Dănuţ Pascu.

Articol scris de Tibi Cocora

Citeşte şi: SCM „U” Craiova, prestație sub așteptări. Oltenii au cedat și la Dinamo

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS