12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetSCM „U” Craiova, prestație sub așteptări. Oltenii au cedat și la Dinamo

SCM „U” Craiova, prestație sub așteptări. Oltenii au cedat și la Dinamo

Echipa masculină de baschet SCM „U” Craiova a pierdut, luni seară, partida disputată pe terenul formației Dinamo București cu scorul de 80-73. A fost încă o deplasare în care băieții lui Todorov au fost lipsiți de creativitate și de concentrare. Duelul din Sala „Dinamo” a contat pentru etapa a 5-a din Liga Națională de Baschet Masculin (LNBM).

La fel ca și în prima deplasare din acest an de la Timișoara, oltenii au avut o primă repriză dezastruoasă, cu foarte multe greșeli atât defensive, cât și ofensive. În primele 10 minute, Dinamo a marcat pe bandă rulantă din afara semicercului, în timp ce craiovenii nici nu au încercat aruncarea de trei puncte. A fost 27-12 în favoarea „alb-roșilor” la finalul primului sfert.

Nici actul secund nu a fost prea bun pentru gruparea din Bănie. Lipsa de concentrare în momentul finalizării i-a taxat pe elevii lui Todorov, care s-au văzut conduși la pauza mare cu scorul de 44-29.

Același scenariu

Reveniți de la cabine, craiovenii au luat atitudine și au început să puncteze aproape din fiecare aruncare. Nikolay Stoyanov a fost cel care a resuscitat formația olteană, cu două aruncări perfecte din afara semicercului. A urmat o perioadă bună și pentru Porter Troupe și Tyler Laser. Aceștia au dus scorul la 57-57 înainte de ultimele 10 minute, după mai multe acțiuni personale.

Finalul meciului nu a fost însă așa cum și l-au imaginat jucătorii Craiovei. Dinamo a prins din nou încredere după reușitele de trei puncte ale lui Milutinovic, cel care a a dus practic de unul singur victoria dinamoviștilor. S-a încheiat 80-73, iar SCM „U” Craiova a înregistrat al doilea eșec din acest sezon.

Dinamo București: Jeremic (14), Badiu (10), Barro (16), Masters (13), Milutinovic (30), Cane (5), Diaconescu, Andrei, Odagiu, Gugino (2). Antrenor: Tudor Costescu.

SCM „U” Craiova: Pratt (11), Diculescu (3), Laser (18), Troupe (11), Gudul (9), Petrache, Byrd (2), Năsturescu, Stoyanov (15), Berceanu, Țibîrnă (4), Bagairea. Antrenor: Aleksandar Todorov.

În următoarea etapă, „alb-albaștrii” vor primi vizita formației CS Universitatea Cluj. Partida se va disputa luni, 18 noiembrie, de la ora 19.00, în Sala Polivalentă din Craiova.

Articol scris de Tibi Cocora

Citește și: SCM Vâlcea a pierdut la Bietigheim, dar rămâne cu şanse de calificare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS