Acasă Sport Volei Arcada Galați - SCM „U” Craiova, scor 3-0 / Meci fără...

Arcada Galați – SCM „U” Craiova, scor 3-0 / Meci fără istoric în Moldova

-

Echipa masculină de volei SCM „U” Craiova a pierdut vineri seară, cu scorul de 3-0 (25-19, 25-14, 25-14), duelul împotriva campioanei Arcada Galați. Partida a contat pentru etapa a doua a Diviziei A1.

Primul set a fost și cel mai echilibrat al jocului (25-19). A urmat o perioadă foarte slabă a formației oltene, care nu a făcut față iureșului gazdelor. Chiar dacă a avut o răbufnire de orgoliu în debutul celui de-al doilea act (1-4), trupa lui Dănuț Pascu nu a putut da replică atacurilor în forță ale echipei gazdă. Astfel, Arcada a recuperat repede din deficit, iar setul secund a fost câștigat de o manieră categorică, 25-14. Ultimul act a fost o simplă formalitate pentru campioana României, care s-a impus fără drept de apel, 25-14.

Pentru partida de la Galați, antrenorul Craiovei, Dănuț Pascu, a folosit următorul lot: Teleleu, Diaconescu, Stanislaw, Călin, Lică, Georgescu, Grigoraș, Lupu, Suson, Filip, Majstorovic, Olteanu.

În urma acestei înfrângeri, SCM „U” Craiova a înregistrat primul eșec din noul sezon. De partea cealaltă, Arcada are un start perfect de campionat, cu maximum de puncte în primele două runde.

În următoarea etapă, „leii” din Bănie vor primi vizita formaţiei Gloria Buzău.

Articol scris de Tibi Cocora

Citește și: Fotbal / Programe, clasamente, rezultate (18-21 octombrie)

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Persoana iubită sau copiii îți solicită ajutor material şi se pot isca controverse, discuții aprinse și chiar conflicte pe termen lung....

Bancul zilei

Ghicitoarea: – Viitorul dumneavoastră arată perfect. Nu vă veți întâlni tot anul viitor cu nicio boală! – Asta este catastrofal! – Cum așa?? – Păi,...