Acasă Sport Volei „U” Cluj, bifat! SCM „U” Craiova nu a întâmpinat probleme cu ardelenii

„U” Cluj, bifat! SCM „U” Craiova nu a întâmpinat probleme cu ardelenii

-

Echipa masculină de volei SCM „U” Craiova a obținut, vineri seară, a doua victorie din cadrul Cupei „Radu Zamfirescu”. Oltenii au trecut de Universitatea Cluj cu scorul de 3-0 (26-24, 25-15, 26-24) și mai au un singur pas până la ridicarea trofeului.

Primul set a fost echilibrat încă de la primele mingi. Cea mai mare diferență dintre cele două formații a fost de 2 puncte, ardelenii demonstrând că pot juca în acest sezon la un nivel înalt. A fost 26-24 pentru craioveni, după aproximativ 35 de minute de joc.

Actul secund a fost ceva mai liniștit. „Leii” din Bănie au luat un avans considerabil după primele puncte, iar la finalul setului tabela arăta un scor convingător în favoarea gazdelor, 25-15.

S-a încheiat 3-0 pentru SCM „U” Craiova, care s-a impus și în ultimul set cu același scor ca în primul, 26-24.

De menționat că tehnicianul Craiovei, Dănuț Pascu, nu l-a folosit nici în acest meci pe căpitanul Laurențiu Lică. Totodată, absent a fost și internaționalul Răzvan Olteanu. Acesta a fost pe parchet însă la primul joc al zilei, cu ACSM Zalău.

SCM „U” Craiova: Ionuț Teleleu, Igor Iovanovici, Stanislaw Wawrzyńczyk, Robert Călin, Andrei Georgescu, Andrei Grigoraş, Ştefan Lupu, Silviu Suson, Filip Sestan, Răzvan Olteanu. Antrenor: Dănuț Pascu.

Universitatea Cluj: Marius Șoloc, Constantin Filip, Claudiu Iov, Ionuț Pop, Eduard Catrina, Silviu Grigoraș, Alexandu Voinea, Vlad Negrean, C. Nagy, Cătălin Neag, Andrei Murariu, Savan Natan, Ștefan Someșan. Antrenor: Romeo Lotei.

Mâine, de la ora 11.15, se va disputa ultimul meci de la Cupa „Radu Zamfirescu”. SCM „U” Craiova o va întâlni din nou pe ACSM Zalău, în finala pentru trofeu.

Citește și: Sorana Cîrstea, în finala de la Taşhkent după un meci perfect cu Zavatska

Articol scris de Tibi Cocora

ȘTIRI VIDEO GdS

Emil Săndoi, la Repriza de Sud

Fostul mare fundaş al Ştiinţei şi antrenor al Universităţii Craiova, Emil Săndoi, va fi prezent în această seară în studioul Radio Sud...

SCM Craiova îşi joacă şansele în Cupa EHF

Echipa feminină de handbal SCM Craiova va disputa, în acest weekend, duelurile cu formaţia norvegiană Tertnes, din turul doi preliminar al Cupei...